PONYVALEGÉNY

Nagybajom lett a Nagyatád kis baja: a bajnokcsapat első veresége

Már a Balatonkeresztes elleni csatára hangol Papp Zoltán társulata, amely legutóbb hazai környezetben szenvedett háromgólos kudarcot

2023. május 13. - Horváth M. Attila

papp_zoltan_foto_nagyatadifc.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngNAGYATÁD | A Somogy megyei I. osztály 27. fordulójának legváratlanabb eredményét kétségkívül a helyi FC szolgáltatta azzal, hogy az addig veretlenül menetelő, öt játéknappal a zárás előtt aranyérmet szerző alakulat hazai környezetben szenvedett 3–0-s vereséget a Nagybajomtól.

Három körrel a szezon zárása előtt már senki és semmi nem veszélyezteti az április 25-i városnapi ünnepségen Nagyatád Város Díszoklevele elismerésben részesített Nagyatádi FC bajnoki címét, hiszen Papp Zoltán egylete jelenleg 11 ponttal jár előrébb a második helyezett Marcali VFC-nél, ám a játékosokat érthetően bántja, hogy nem tudják veretlenül elhódítani az aranyérmet. A folytatásban a Balatonkeresztúr (május 14., vasárnap, 17:00, idegenben), a Kaposfüred (május 20., szombat, 17:00, otthon) és a Kadarkút (május 27., szombat, 17:00, idegenben) ellen készülő aranyérmes társulat a legutóbbi játéknapon úgy kapott ki a harmadik helyezett Nagybajomtól, hogy a vendéggárda a szünet után szerezte találatait Mózsi Miron (öngól), Babai Gábor és Weimann Richárd révén.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8018122968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása