PONYVALEGÉNY

A Pécsi MFC-t elhagyó Hegedűs Márk döntetlennel mutatkozott be új társulatában: „Mindig boldogan fogok visszaemlékezni rátok!”

A futballistát csereként bevető BFC Siófok 2–2-re végzett Szombathelyen

2023. február 21. - Horváth M. Attila

hegedus_mark_hajra_pecs.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSZOMBATHELYI HALADÁS–BFC SIÓFOK 2–2 | Ha onnan nézzük, hogy a házigazda már kétgólos előnyben volt közel egyórányi futball után az NB II 24. fordulójában, értékes pontot szerzett a Balaton-parti alakulat, amelynek színeiben csereként bemutatkozott a Pécsi MFC-től szerződtetett Hegedűs Márk.

Nehéz szívvel búcsúzott. A 24 esztendős, középpályásként és támadóként is hasznos játékra képes futballista nem kevés ideig erősítette a PMFC-t, amelytől saját közösségi oldalán köszönt el. 

hegedus_mark_portre.jpgSzeretnék köszönetet mondani minden játékosnak, edzőnek, stábtagnak és alkalmazottnak, akiket megismerhettem itt a PMFC-nél! Külön köszönet minden szurkolónak a sok szeretetért, amit első naptól éreztettek velem! Kívánom, a jövőben a klub kerüljön vissza oda, ahova való, az első osztályba! Köszönet az elmúlt 3.5 évért! Mindig boldogan fogok visszaemlékezni rátok! Remélem, még találkozunk! Hajrá Pécs, Hajrá Munkás!

Ami a labdarúgó utolsó előtti mondatát illeti, az előbb megtörténik, mint azt esetleg bárki gondolná, tudniillik hat hét múlva, április 2-án, vasárnap, 16 órai kezdettel az NB II 29. fordulójában Pécsi MFC–Szombathelyi Haladás találkozót rendeznek. Az elmúlt víkenden pedig Szombathelyi Haladás–Siófok összecsapásra került sor, amelynek 54. percében, 1–0-s hazai vezetésnél György Nico Juliant váltotta Hegedűs Márk. Négy minutummal később nem egy rossz ütemű becsúszás miatt foghatta a fejét, hanem azért, mert Derekas Zoltán után Molnár Rajmund is bevette Hutvágner Gergely hálóját, így a házigazda már kétgólos fórban volt. 

Innen szép nyerni – gondolhatták ekkor a siófoki szurkolók (és persze labdarúgók), ám gyanítjuk, ekkor már az iksszel is kiegyeztek volna. És lőn, előbb portálunk Életpálya rovatának kétszázötvenedik vendége, Debreceni Ákos szépített, majd a csereként beálló Horváth Péter egalizált. 2–2 után még egyszer felcsillant a remény a látogató előtt, ugyanis Csató Martin a 87. minutumban a második sárga lapját is megkapta, így a PMFC emberelőnybe került, de az eredmény már nem változott. A következő, 25. játéknapon, február 27-én, hétfőn, 19 órakor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendége lesz a Dragan Vukmir által felkészített siófoki sereg. Kell-e mondani, a házigazdát nem feltétlenül szükséges külön motiválni az összecsapás kapcsán, ugyanis a BFC trénere nem olyan rég még a Csongrád megyeiek szakmai munkájáért felelt, aztán hirtelen átült a legnagyobb vetélytárs DVTK kispadjára – de ez már egy másik történet...    

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9618055388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása