PONYVALEGÉNY

Zalaszentgróti VFC: kettőből kettő

Jankovics Péter legközelebb vasi csörtére hivatalos csapata eddig hibátlan a felkészülési mérkőzéseken

2023. február 06. - Horváth M. Attila

zalaszentgrot_koszontes.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngZALASZENTGRÓT | Javában készül az Andráshida elleni idegenbeli rangadóra, a Zala megyei I. osztály tavaszi nyitányára (március 5., vasárnap, 14 óra) a 23 ponttal a tabella harmadik pozíciójában telelő helyi VFC.

Jankovics Péter gárdája állhatna a második helyen is – jóllehet, a Semjénházától és a csak jobb gólkülönbségével éllovas Csesztregtől is nyolc egység választja el a téli alapozásnak január 19-én, csütörtökön nekilátó alakulatot, a mezőnyben a Zalaszentgrót szerezte a második legtöbb és kapta a második legkevesebb gólt, ami több, mint beszédes adat. A támadókedvre és a masszív védekezésre az eddig lejátszott két előkészületi meccs is „rímel”, ugyanis amíg kezdésként a hosszú-hosszú évekkel ezelőtt még az NB II-ben szereplő Hévízt 10–1-re, február 4-én, szombaton a Zalaegerszegi TE U19-es brigádját 3–0-ra verték Gájer Péterék. A harmadik megméretés vasi–zalai csörtét hoz, lévén február 11-én, szombaton az eddigi legnehezebb vetélytárssal találkozik ugyancsak idegenben a ZVFC, hiszen a Vas megyei I. osztályt veretlenül, 43 ponttal vezető Haladás VSE-Zanati SE következik a sorban.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5318043004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása