PONYVALEGÉNY

Lattenstein Norbert: NB III után megyei másodosztály

Az ex-élvonalbeli labdarúgó a télen távozott Mórról, ám maradt Fejér megyében

2023. január 29. - Horváth M. Attila

lattenstein_norbert_kopf.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMÓR | A tavasszal már nem segíthet az NB III Nyugati csoport újoncának a bennmaradás kiharcolásában a hajdanán a Videoton és a Haladás NB I-es gárdájában is futballozó Lattenstein Norbert, aki voltaképpen visszatért oda, ahol a karrierje indult.

lattenstein_portre.jpgSimek Péter nyomdokain. Az egykor a Videotonban, a Gázszerben, a Vasasban és Újpesten is futballozó, „Gyorsvonat” becenévre hallgató korábbi válogatott szélső szintén Bakonycsernyéről indult – onnan, ahol Lattenstein Norbert a tavasszal futballozik majd. A Fejér megyei II. osztály Északi csoportjába besorolt, a telet 24 ponttal a tabella negyedik pozíciójában töltő alakulat mindössze két egységgel van lemaradva a dobogó alsó fokát kibérlő Pátkától, így könnyen megeshet, hogy az NB I-es múlttal megáldott, a középpályán és a támadósorban egyaránt bevethető 38 esztendős sportemberre lesz szükség az első három hely valamelyikének megszerzéséhez. A bajnokság tavaszi nyitányán, a 14. fordulóban a Bakonycsernye az egykor szebb napokat látott, Miskovicz Bálint irányításával az NB III-ban is szereplő, ám jelenleg 12 egységgel csupán a 10. helyen szerénykedő Velencét fogadja március 4-én, szombaton 14 óra 30-kor. 

Távozás három és fél szezon után  Lattenstein Norbert személyében meghatározó tagját veszítette el a télen a Móri SE, ugyanis a 2019 nyarán a Balatonfüredet a Fejér megyeiek kedvéért elhagyó egykori székesfehérvári és szombathelyi futballista az előző év végéig összesen 72 bajnokin futballozott és ezen összecsapásokon 20 alkalommal bizonyult eredményesnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4818037116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása