PONYVALEGÉNY

Lattenstein Norbert: balatonfüredi botlás, visszatérés vereséggel

Az egykori NB I-es középpályás három év után tért vissza egykori csapatához, de már az újonc Mór labdarúgójaként

2022. augusztus 27. - Horváth M. Attila

lattenstein_norbert_mor.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBALATONFÜRED–MÓR 4–0 » Hiába foglalkoztat nem is egy NB-s szinten rutinosnak számító labdarúgót a Fejér megyei bajnok, a társulat öt forduló elteltével még nyeretlen az NB III Nyugati csoportjában.

Pedig a kezdés ígéretesnek tűnt. A Bicske otthonában parádés meccset vívott a nyitányon a Mór, amely 4–4-re végzett riválisa otthonában, ám aztán négy vereség következett egyhuzamban. Lattenstein Norbertnek, a Mór 38 esztendős futballistájának ráadásul szerencséje sincs abból a szempontból, hogy a Videotonhoz kötődő, saját nevelésű középpályás, illetve támadó a Mórral hazai pályán szenvedett 4–1-es vereséget a székesfehérvári fiataloktól, avagy a Vidi második számú alakulatától a második körben, az elmúlt hétvégén pedig jött az újabb presztízsmeccs. Lattenstein ugyanis 63 – megyei I. osztályú – bajnokin 34 találatig jutott a BFC színeiben 2017 és 2019 között, avagy átlagban minden második összecsapáson ünnepelhetett. Az öröm ezúttal elmaradt, hiszen Borgulya István gárdája 1–0-s félidőt követően 4–0-ra verte a Csucsánszky Zoltán trenírozta vetélytársát – Bartha Roland, Szabó Bence, Leidl Ákos és Tóth Gergő bizonyult eredményesnek –, azt az alakulatot, amely kezdőként a 74. percig számított Lattenstein Norbert futballjára. A móriak számára máris itt a javítási lehetőség, ugyanis augusztus 31-én, szerdán 17:30-kor az NB III Nyugati csoport 6. fordulójában a Kaposvári Rákóczit látják vendégül.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4117917457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása