PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: CSIKI ANNA, a svéd BK Häcken válogatott labdarúgója

A közelmúltban elülső keresztszalag-szakadást szenvedő futballista fájdalmas ünnepe: „Biztosan lesznek mélypontok, de mindent le fogok küzdeni és erősebben fogok visszatérni a pályára, mint valaha!”

2022. december 12. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező, tavaly debütáló rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Csiki Anna, a svéd BK Häcken magyar válogatott labdarúgója.

csiki_anna_foto_koncz_gyorgy.jpgkaracsonyfa_1.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: December utolsó napjai számomra lelassulást jelentenek abban a folyton pörgő világban, amiben élünk. Békességet és szeretetet hoz a szívembe.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Az ünnepi asztalról semmiképp sem hiányozhat a töltött káposzta.

karacsonyfa_1.jpgHa szaloncukor, akkor... Egyértelműen zselés.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: A családdal, barátokkal töltött minőségi idő nélkül és természetesen Reszkessetek betörők nélkül sem. (nevet)

karacsonyfa_1.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Erre nem emlékszem pontosan, de valószínűleg az általános iskolában tudtam meg – vagy a testvéremtől.

p9030145.JPG

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Utánpótláskoromban, amikor még fiúk között futballoztam, minden évben a két ünnep között Százhalombattán játszottunk teremtornát, ezt mindig is imádtuk és nagyjából egész évben ezt vártuk.

karacsonyfa_1.jpgÉletem legszebb karácsonya: 2019 karácsonya nagyon különleges volt, együtt volt a nagycsalád, nagyszülőkkel, unokatesókkal és a testvérem akkor féléves kislányának ez volt az első ünnepe. Ezen kívül szerencsére rengeteg szép havas karácsonyban volt részem Erdélyben, amelyek szintén nagyon kellemes emlékek.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngMegfogadom 2023-ra, hogy... Sajnos a sérülésem miatt nem tudok átlagos fogadalmat tenni 2023-ra. Megfogadom, mindennap 110%-ot fogok minden rehabilitációs edzésbe beleadni, hogy minél hamarabb újra pályán lehessek. Biztosan lesznek mélypontok, de mindent le fogok küzdeni és erősebben fogok visszatérni a pályára, mint valaha!

csiki_anna_foto_bkhackense.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8618000112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása