PONYVALEGÉNY

Hétszeres bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes az NB II listavezetőjénél

Szőcs Réka személyében tapasztalatnak híján nem lévő válogatott kapussal a soraiban vághat neki a tavasznak a feljutásért küzdő Budaörs

2023. február 10. - Horváth M. Attila

p8190052.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAÖRS | Az NB II Nyugati csoport százszázalékos éllovasa már az első osztályra készül. Mindennek egyértelmű jele, hogy a télen csatlakozott a kerethez az MTK-val hét bajnoki aranyérmet, valamint három kupagyőzelmet szerző Szőcs Réka, aki eddigi legutolsó bajnoki mérkőzését 2021. november 20-án játszotta.

p8190046.JPGETO FC Győr–Soroksár 6–0. Rácz Zsófia korán, már a második percben vezetéshez juttatta a kisalföldieket, de a Rába-parti gólesőre a második félidő elejéig várni kellett. A bajnoki ezen periódusában tizenhat perc alatt öt találatig jutottak a zöld-fehérek, ami megágyazott az újabb, nem kevésbé fontos diadalnak. Szőcs Réka azon a délutánon állt utoljára a lécek között hivatalos összecsapáson, aki a tavasztól nagyjából ugyanazt élheti át hétről hétre, meccsről meccsre, mint anno az MTK-ban a sikerkorszak közepén: csak a különbség a kérdéses. A Budaörs őszi idényéről legyen elég csupán annyi, hogy a társulat százszázalékos produkcióval, 65–0-s különbséggel vezeti magabiztosan a saját bajnokságát, márpedig a fenti mutató rangját csak emeli az a tény, hogy a BSC kapuját a tizenhatodik születésnapját mindössze az előző év végén ünneplő, honlapunk Kapuskérdések rovatában nemrégiben bemutatkozó Csapó Zoé védte – nagyszerűen. A Pest megyei brigád a pontvadászat tavaszi folytatásában, közel öt hét múlva, március 18-án a 12. forduló keretében – papíron legalábbis feltétlenül – rangadóval nyit, ugyanis a télen az Egerből érkező Malinovszky Cintiával erősítő, harmadik helyezett Csepelt fogadja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr218046524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása