PONYVALEGÉNY

Inczédy Gergely, a Csömör elleni rangadóra készülő Pomáz kapusa: „Észnél kell lennünk”

A Pest megyei II. osztály Északi csoportjában újabb derbit vívó társulat cerberusa tudja, mire kell figyelniük ahhoz, hogy ismét sikeresek legyenek

2022. november 25. - Horváth M. Attila

inczedy_gergely_kopf.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCSÖMÖR–POMÁZ » A második helyezett ellen a kapuját a gól(ok)tól megóvó, ellenben társaitól hat remek találatot látó Inczédy Gergely az ősz utolsó megmérettetésére is magabiztosan készül, hiszen mint az alábbiakban lenyilatkozta, a Pest megyei II. osztály Északi csoport 14. fordulójában a Csomád-Kisnémedi ellen elért diadal kellő önbizalmat kell, hogy adjon az idegenbeli fellépésre.

Nagy visszhangja volt. Érthető, hiszen a bevallottan az azonnali visszajutást a zászlajára tűző Csomád-Kisnémedi olykor egy hónap alatt sem kapott hat gólt, nemhogy egyetlen találkozón. 

inczedy_gergely_nyilatkozat.jpgEgy-két kivételtől eltekintve az egész félévben szenvedtünk a helyzetkihasználással, de ezen a meccsen ez a része a játékunknak most nagyon rendben volt, amit a hat rúgott gól mutat – reflektált INCZÉDY GERGELY, a Szalai Áron trenírozta Pomáz-ICO 2017-ben távozó, ám négy év után, tavaly nyáron visszatérő 25 esztendős kapusa, aki azóta összesen 33 bajnokin védte a társulat hálóját. – Továbbá felépült a védelemből két kezdőnk is és így kivételesen sikerült stabilnak lennünk hátul, ami a csapatot is megnyugtatta. 

Az azért aligha valószínű, hogy egészséges drukk nélkül, sztoikus nyugalommal várták a pomáziak a rangadót, hiszen a rivális hemzseg a magasabb ligákat megjáró jobbnál jobb futballistáktól. 

inczedy_gergely_nyilatkozat_2.jpgA mérkőzés előtt nyilvánvalóan nem gondolkodtunk ilyen különbségű győzelemben, de afelől nem volt kétségünk, hogy meg akarjuk nyerni a találkozót – tekintett vissza a hazai környezetben elért hétvégi 6–0-ra INCZÉDY GERGELY, aki az elmúlt bő fél évtizedben őrizte a budapesti ASR Gázgyár, az akkori, még a megyei I. osztályba besorolt Szentendre VSE, a Tököl VSE, az FC Hatvan és a Törteli KSK hálóját. – Nem kellett bravúrt bravúrra halmoznom, de a kellő szituációkban maximális magabiztossággal oldottam meg a feladataimat. Szám szerint sok védésem volt, de inkább arra kellett ezeknél koncentrálnom, hogy ne legyen kipattanó labda, mert arra nagyon figyeltek a CSO-KI támadói. 

A koncentráció azonban nem lankadhat, ugyanis november 26-án, szombaton 14 órakor az idei utolsó fellépés során a tabellán igen közeli riválisnál vizitálnak a Pomáz-ICO tagjai, akik ezúttal is szépen „írnának”, illetve „rajzolnának” a pályán. 

inczedy_gergely_nyilatkozat_3_1.jpgAmi a Csömör elleni bajnokinkat illeti, nehéz mérkőzésre számítok, mert az utóbbi meccseken nem sok babér termett számunkra ellenük, de ahhoz nem férhet kétség, hogy meg akarjuk nyerni és ezért mindent meg is fogunk tenni – nézett előre az ebben a szezonban tizenhárom bajnokin szerephez jutó INCZÉDY GERGELY, aki honlapunk olvasóival azt is megosztotta, mit tud a vetélytársról, illetve mire számít szombat délután és miért érzi azt, hogy vendégként fellépve sem automatikus a vereség. – Személy szerint sem könnyű találkozóra készülök, mert az ellenfelünk játékstílusa kontrára épül, ami miatt hátul nagyon észnél kell lennünk, valamint veszélyesek pontrúgásokból is, szóval lesz dolgunk bőven, de egy olyan összecsapás van a hátunk mögött, ami kellő önbizalmat kell, hogy adjon ahhoz, hogy meg tudjuk nyerni a soron következőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1917987100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása