PONYVALEGÉNY

43. sz. Építők: mintha csak kupadöntő lett volna – 11-esekkel 2–1-es győzelem a Gázgyár ellen

Dr. Hevesi Tamás nagyszerű formába lendülő csapata három büntetőgólos meccsen megérdemelten múlta felül Sólyom Ferenc legénységét

2022. október 16. - Horváth M. Attila

43_sz_epitok_csapatfoto_merkozes_elott.jpgfociakobon_ponyvalegeny_lead.png43. SZ. ÉPÍTŐK–ASR GÁZGYÁR 2–1 » Az óbudai derbin a mezőny második legtöbb találatát szerző és a harmadik legkevesebb gólt kapó gárdája pályaválasztóként verte riválisát a Budapest-bajnokság I. osztály 9. fordulójának keretében.

Az ősz meglepetéscsapata a 43. sz. Építők. Az idei esztendőből hátralévő hat játéknaptól függetlenül abszolút megilleti a dicséret a társaságot, amely bár az eltervezettnél talán kevesebb valódi helyzetet dolgozott ki a legutóbbi fordulóban, szombat esti győzelme jogosságához nem férhetett kétség már csak azért sem, mert a látogató 2–0 után szinte az utolsó pillanatokban szépített. A Sújtás utcából csak „átsétáló” ASR Gázgyár Kalap utcai vendégjátékáról hamarosan részletesen is beszámolunk, valamint hosszabb lélegzetvételű interjút közöl honlapunk a két szakvezetővel, a 43. sz. Építőket trenírozó sikeredzővel, Dr. Hevesi Tamással, valamint az ASR Gázgyárt felkészítő Sólyom Ferenccel.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr717955780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása