PONYVALEGÉNY

Gyenes Adrienn Kiprich József nyomdokain

Akárcsak a mindmáig népszerű Kipu, a Kelen SC korábbi kiválósága is rotterdami csapat színeiben szerezheti a szebbnél szebb gólokat

2022. szeptember 14. - Horváth M. Attila

svcharlois_kopf.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngHOLLANDIA » Idestova egy esztendeje él az északnyugat-európai országban a Kelen SC korábbi labdarúgója, Gyenes Adrienn, aki ezen a nyáron légiós lett, ugyanis egy nyolc esztendeje létrejött klubcsapathoz csatlakozott.

Megvesztek Kipuért. A korábbi 70-szeres válogatott Kiprich József – akinek fiai, Dániel és Dávid manapság is futballoznak – 1989 és 1995 között volt a Feyenoord sztárja, és ebben nincs semmiféle túlzás, hiszen a patinás rotterdami egyesület fanatikusai manapság is rendre felkeresik az ötvenkilencedik születésnapját nemrégiben ünneplő klasszist, hogy valamiféle meglepetéssel kedveskedjenek neki, netán autogramot, közös fotót kérjenek az időtálló kedvenctől. 

Rajonghatnak, magyar zászlót lobogtatva lelkesedhetnek Adriért. A Gödöllőről induló 26 esztendős hölgylabdarúgó, Gyenes Adrienn ugyan nem szerepelt a nemzeti csapatban, de hogy felettébb jól bánik a labdával, arról legutóbb a fővárosi Kelen SC szurkolói – no meg a női csapat aktuális riválisai – megbizonyosodhattak. És ez még akkor is igaz, ha utolsó honi bajnoki gólját 2019. március 16-án, a Női NB II Keleti csoport 12. fordulójában szerezte, méghozzá rögtön kettőt, ugyanis a 36. percben akcióból, míg a 60. minutumban 11-esből vette be az Airnergy FC kapuját védő Szappanos Csilla hálóját.

sv_charlois.pngAzóta csaknem három és fél esztendő telt el. Gyenes Adrienn azonban új életet kezdett, hiszen idestova egy éve Hollandiába költözött, és mint elújságolta, végre sikerült csatlakoznia egy csapathoz. Ez a társulat pedig nem más, mint a rotterdami székhelyű, 2014 nyarán a CVV Mercurius és az SV DEHMusschen fúziójából létrejött SV Charlois. Márpedig Rotterdamban imádják a futballt, és erről ki más, mint Kiprich József tudná a legtöbbet mesélni – legalábbis egyelőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr417931667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása