PONYVALEGÉNY

Visinka Ede, Kiprich Dávid: amikor a győzelem többet ér a három pontnál

A tiszakécskei tréner csapata korábbi alakulata, a Csákvár otthonában aratott egygólos sikert az NB II 14. fordulójában az egykori társaknak betaláló hátvéd góljával

2021. november 03. - Horváth M. Attila

visinkaede.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngCSÁKVÁR–TISZAKÉCSKE 0–1 » Sorozatban nyolc bajnoki vereséget követően az NB II 14. fordulójában a 2016 és 2020 között még a hétvégi vetélytársat erősítő Kiprich Dávid góljával megszerezte évadbeli első győzelmét a továbbra is sereghajtó újonc, így nincs már nyeretlen gárda a húszcsapatos másodosztályban.

player_2268_438.pngA boldogság olykor csupán egy megkönnyebbüléssel kísért pillanatig tart. A Tiszakécske labdarúgói tapasztalhatják a mondat valóságtartalmát, mert hiába arattak fontos diadalt, az utolsó pozícióból nem sikerült ellépniük, arra legkorábban két hét múlva kerülhet sor, amihez persze szükséges Fortuna, a csillagok tökéletes együttállása, meg persze némi szerencse.

Magyarul: erre egyhamar aligha van reális sansz, kiváltképp, mert az előttünk álló hétvégén a listavezető Vasast fogadja a TLC, utána a kiszámíthatatlan Siófokhoz utaznak Holczer Ádámék, majd fogadják a nagyszerű félszezont produkáló újoncot, a Kecskemétet.

A Csákváron szerzett győzelem mindazonáltal kiváló alapot jelenthet a folytatásra, és ez még akkor is igaz, ha a három pont megszerzése különösen Visinka Ede vezetőedző számára jelenthetett igazán sokat, tudniillik az augusztus végén a csapatot Nagy Sándortól átvevő 49 esztendős szakember 2019 júniusától 2021 májusáig éppen a legyőzött felet, a Csákvárt irányította.

Az Aqvitalnál szép diadalokat elérő tréner labdarúgói a sikerkönyvük előszavát október utolsó vasárnapján gyöngybetűkkel „megírták”, ám a tartalom megfogalmazása lényegesen fáradtságosabb és hosszabb időt igényel.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7716745344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása