PONYVALEGÉNY

III. Kerületi TVE: nyolcra ma várom...

Az újonc kiütéses vereséget szenvedett Óbudán, amelynek kapusa, az egykor a fővárosiakat erősítő Czirjék Zoltán nyolc gólt kapott

2022. szeptember 08. - Horváth M. Attila

kerulet_csapat_20080518.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngIII. KERÜLETI TVE–TESKÁND 8–0 » Mondhatni, hazajár a Zalaegerszegen is megforduló Czirjék Zoltán, az újonc cerberusa, aki nem először lépett pályára a Hévízi úton ellenfélként. Az óbudaiakért régóta szorítóknak nem véletlenül lehet ismerős a név, ugyanis két szakaszban öt és fél szezonon keresztül viselte a kék-fehérek kapusszerelését.

Nem feltétlenül nyerni jár a fővárosba a 32 esztendős sportember. 2019 áprilisában az Andráshidával, ugyanazon év augusztusában a Hévízzel vizitált a Hévízi úton, és érdekes, bár alakulata egyszer sem talált a hálóba, mégis volt minek örülnie, elvégre tavasszal nem kapott gólt, míg a nyár végén egyszer ugyan bevették a kapuját, ám a manapság már öt esztendős és több mint három hónapos Czirjék Vince után megszületett Czirjék Dóri. Az elmúlt hétvégén a Teskánd járt Óbudán az NB III Nyugati csoport 7. fordulójának keretében, amelynek tagjai ennél még akkor is jobban jártak volna, ha otthon maradnak, ugyanis a méltán rangadónak kikiáltott veszprémi ütközet során fájdalmas kudarcot elszenvedő, ezúttal alaposan „felhúzott” és feltüzelt fővárosiak alaposan kitettek magukért. A nyáron visszatérő Kokenszky Norbert triplájával, a szintén friss igazolás Elek Bence duplájával, továbbá Barczi Dávid kettő és Vankó Imre egy góljával Aczél Zoltán brigádja 8–0-val küldte haza az újoncot. Nekünk nyolc – ünnepelhettek boldogan a hazaiak, és bár a vendégeknek is, nekik mégsem mindegy, már ha komolyan gondolják a bennmaradást.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1817926721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása