PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: CHROBÁK GERGŐ, a DSC-SI atlétája

A tízpróbások összetartásának titka „Egy-egy versenyen olyan légkör alakul ki a két nap alatt, hogy a végére már mindenki barátként szurkol a másiknak”

2022. szeptember 06. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Chrobák Gergő, a DSC-SI atlétája, a debreceni egyesület tízpróbázója.

chrobak_gergo.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: A változatossága miatt, az atlétika minden ága szerepel benne. • A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Az, hogy több olimpikon sportolóval versenyezhettem együtt. Bár ha meg lehetne előlegezni, akkor a jövő évi budapesti világbajnokságot mondanám. • Akit a sportágon belül nagyra tartok: Kevin Mayer, Niklas Kaul. • Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Nem emelnék ki senkit, de egy-egy versenyen olyan légkör alakul ki a két nap alatt, hogy a végére már mindenki barátként szurkol a másiknak. Ez az, ami miatt nagyon nagy az összetartás a tízpróbások között. • Szezonbeli emlékezetes esemény: Az eddigi szezon nem teljesen a terveim szerint alakult, de ha kellene valamit mondani, akkor életem első teljes tízpróba versenyét mondanám – kisebb korosztályokban kevesebb versenyszám van –, ami a korai időpont ellenére nem sikerült rosszul. • Célkitűzés a jelenlegi évadra: Még az idei szezonból maradt néhány nagyobb verseny. A fő cél az, hogy szeretném megnyerni az U18-as országos összetett bajnokságot nyolcpróbában. • Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Jövőre kisebb leszek a korosztályban, így az főleg a tapasztalatszerzés éve lesz. A két év múlva elkövetkező szezon lesz az, ami fontosabb az eredmény szempontjából, ekkor szeretnék kvalifikálni az U20-as világbajnokságra. • Amelyik sportot még kedvelem: Kézilabda, kerékpár, triatlon. • Amit eddig még nem tudtak rólam: Minden nap hideg vízzel zuhanyzok.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7817924885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása