PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: OHN KINGA, a BEAC atlétája

„Szeretném az 1500-as egyéni csúcsomat tovább faragni a még hátralévő őszi versenyeken”

2022. szeptember 05. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Ohn Kinga, a BEAC atlétája, a fővárosi egyesület középtávfutója.

ohn_kinga_1500_foto_czegledi_zsolt.jpgohn_kinga_civil.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Imádok futni és versenyezni. Lenyűgöz, hogy mire képesek az emberek futásban, ki mennyit tud beleadni. Szeretem, hogy itt csak magamra számíthatok, bár ez néha a nehézsége is. • A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Abban bízom, hogy az még hátra van. (mosolyog) • Akit a sportágon belül nagyra tartok: Leendő férjemet, Farkas Dáriust, mert tudom, milyen napi nyolc óra munka mellett versenyszerűen atletizálni, milyen kemény munkával és lemondásokkal jár. Emellett minden versenyen annyira ki tudja hajtani magát, hogy egy csepp sem marad benne, s erre nagyon kevesen képesek. • Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Nagyon szeretem a BEAC csapatot, de az utóbbi években sok klubon kívüli barátot is szereztem a külföldi versenyeim során, amik tartós kapcsolatnak bizonyulnak. Nádházy Evelinnel, Tóth Lili Annával és Pápai Marcival is sokszor napi szinten beszélünk. • Szezonbeli emlékezetes esemény: Amikor májusban, Szlovéniában, életemben először 4 perc 20 másodpercen belül futottam 1500 méteren (4:19.05). Úgy éreztük, régóta ért már bennem ez az eredmény, de sokáig nem sikerült ezt versenyen is kihozni magamból. Pár hét múlva ezt tovább tudtam faragni 4:17.50-re. • Célkitűzés a jelenlegi évadra: Szeretném az 1500-as egyéni csúcsomat tovább faragni a még hátralévő őszi versenyeken, s ezzel együtt sok-sok ponttal hozzájárulni, hogy a csapatbajnokságon minél előkelőbb helyen végezzen a BEAC. • Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Szeretnék 1500 méteren olyan szintre fejlődni, hogy azzal esélyem legyen rangosabb nemzetközi eseményeken való részvételre is. • Amelyik sportot még kedvelem: Bederna Józsihoz járok minden héten egyszer masszázsra, s a háttérben a tévében mindig valamilyen sportot nézünk. Egészen megszerettem a kerékpárt. • Amit eddig még nem tudtak rólam: Van egy kaméleonunk, akit Dínónak hívnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4617924751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása