PONYVALEGÉNY

Megszületett a szezonbeli első nyíregyházi siker: Huszák Géza győzelemmel debütált

A Feczkó Tamást váltó rutinos szakember hatgólos bajnokin vezette diadalra az övéit szerda este a Soroksár ellen

2022. augusztus 20. - Horváth M. Attila

huszak_geza_p5160183.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngNYÍREGYHÁZA SPARTACUS–SOROKSÁR 4–2 » A váltás gyorsan történt: az első három bajnokin nemhogy pontot, gólt sem szerző, mindegyik meccsét 1–0-ra elbukó Spartacusnál megköszönték Feczkó Tamás vezetőedző munkáját, a helyére kinevezett, amúgy is a szabolcsiak alkalmazásában álló Huszák Gézával pedig rögtön megtáltosodott a társulat az NB II 4. fordulójában.

Az összecsapáson már 3–0-ra is vezető házigazda labdarúgói közül a fővárosiaknál korábban megforduló hátvéd, Gengeliczki Gergő, valamint Adamcsek Máté számára sem volt szokványos, mert bár utóbbi sohasem volt a Soroksár játékosa, de Lipcsei Péter, a vendégek trénere nagyon is jól ismeri, hiszen futballistája volt a Ferencváros második alakulatában. Ahogy az lenni szokott, az utolsó nyíregyházi találat éppen az ex-fradista nevéhez fűződött, ám a 4–2-es végeredményt a jó formában lévő támadó, Lovrencsics Balázs állította be a 92. percben. A Nyíregyháza augusztus 21-én, vasárnap 17:30-kor Tiszakécskén vizitál, míg a budapesti gárda ugyanaznap és ugyanakkor az ETO FC Győrt fogadja a Szamosi Mihály Sporttelepen – és ha már itt tartunk, a kisalföldiek elleni összecsapás Lovrencsics Balázs számára nem feltétlenül egy a sok közül, lévén a kitűnő adottságokkal rendelkező csatár nem is olyan régen még a Rába-partiak labdarúgója volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1617911719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása