PONYVALEGÉNY

Iszlai Bence: balszerencsés veszprémi kezdés

A nyáron tizennégy év után hazatérő korábbi NB I-es középpályás régi-új csapata eddig csak akkor győzött, ha a fedezet csereként lépett pályára

2022. augusztus 10. - Horváth M. Attila

iszlai_bence_foto_dvtkeu.jpegfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKIRÁLY SE–VESZPRÉM 2–0 » Nagy munkabírású, kiváló mentalitású, nem mellékesen NB I-es múlttal megáldott középpályást szerződtetett a nyáron a nagy terveket szövögető NB III-as VLC, csakhogy a Magyar Kupa 1. fordulójában máris elvérzett az egykori válogatott Pető Tamás által dirigált alakulat.

Méghozzá nem is akármelyik gárdával szemben, ugyanis Iszlai Bence – lévén volt a Haladás játékosa – nagyon is jól ismerheti a Király SE-ben pályára lépők közül Halmosi Pétert vagy éppen Schimmer Szabolcsot. A sors úgy hozta, hogy a Veszprémben az MK-meccsen jutott először kezdőként szóhoz a nyáron igazolt fedezet, és bár nem ezért, de a Zachán Pétert ezúttal nélkülöző társulat kapuját védő Bonnyai Márk Halmosi Péternek köszönhetően az első, míg Velekei Bence által a második félidőben is csak a hálóból szedhette ki a labdát. A kupakudarc mindazonáltal nem volt benne a VLC-ben, ugyanis az NB III, Nyugati csoportjának nyitányán, Balatonfüreden 2–0-ra, majd hazai környezetben a Kaposvári Rákóczi ellen ugyancsak 2–0-ra nyertek Iszlai Bencéék úgy, hogy a középpályás a bajnokságban eddig mindannyiszor csereként lépett pályára. Mindazonáltal a VLC-re rázós túra vár az előttünk álló hétvégén, ugyanis augusztus 14-én, vasárnap 11 órai kezdettel a ZTE II. otthonában vizitál a veszprémi társaság.       

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4217905563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása