PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: HAJTAI VANESSZA, a Mosonmagyaróvár kézilabdázója

„A negyedik hely még elérhető és úgy érzem, képesek vagyunk rá, meg tudjuk csinálni!”

2022. április 15. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal Hajtai Vanessza, a női kézilabda NB I-ben szereplő Motherson Mosonmagyaróvári KC SE korábbi utánpótlás-válogatott balszélsője osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

hajtai_vanessza_portre_mkcsehu.jpgSIKER, ÉHSÉG Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: A csapattal a harmadik-negyedik helyet terveztük és mindent meg fogunk tenni azért, hogy ez sikerüljön. Ami mindebből eddig megvalósult: Igaz, a harmadik pozíció már nem reális, de a negyedik hely még elérhető és úgy érzem, képesek vagyunk rá, meg tudjuk csinálni! Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: Kicsi Coca-Cola. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Valami kis csoki mindig jól esik a mérkőzést követően. (mosolyog) 

FEKETELEVES Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: A budaörsi mérkőzést mondanám és a kinti, Besancon elleni meccsünket. Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: Dunaújvárosban volt egy-két hibám, amelyek miatt ezt a meccset említeném. Étel, amire gondolni sem tudok: Rák, gomba. Ital, amit sohasem iszom: Rum.

ASZTAL, TÁRSASÁG Az ideális reggeli: Reggeli kávé, és mivel édesszájú vagyok, ezért a kakaós csigát mondanám. Az ideális ebéd: Krumplis tészta. Az ideális vacsora: Gyros hús, édesburgonya salátával és öntettel. Az ideális desszert: Anyukám féle sütemények minden mennyiségben.

hajtai_vanessza_akcio.jpg

KOCCINTÓ Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: Talán kettő vagy három ilyen meccs van idén, az egyik az első hazai EHF-mérkőzés, nagyon jó érzés volt bemutatkozni a nemzetközi porondon! A másik kettő pedig hazai pályán a Győr és a Fradi elleni találkozónk, amelyek során a fantasztikus csarnokunkban és a szurkolóink előtt nagyon jó meccseket játszottunk. A 2021/2022-es évadbeli legjobb meccsem: Nem tudnék kiemelni egyet, mindegyiken a maximumra törekszem és igyekszem a legjobb formámat nyújtani. Legnagyobb siker a konyhában: Tejszínes kukoricás csirke. Ha ital, akkor… Limonádé.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8317808487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása