PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: VÍGVÁRI VENDEL, a Ferencváros vízilabdázója

Olimpiai bajnok akar lenni az UVSE-ben berobbanó válogatott pólós, akiről kevesen tudják, hogy nagy kutyabarát

2022. március 29. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Vigvári Vendel, a férfi OB I-ben szereplő FTC-Telekom Waterpolo válogatott vízilabdázója.

vigvarivendel_portre.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba:A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Az itthon rendezett világ- és Európa-bajnokságok meccsei tízezer magyar néző előtt. Akit a sportágon belül nagyra tartok: Benedek Tibor. Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Öcsém, Vince, illetve Konarik Ákos, Sziládi Kristóf, Dala Döme és Fekete Gergő volt és mostani csapattársaim. Szezonbeli emlékezetes esemény: Amikor Magyar Kupát nyertünk. Célkitűzés a jelenlegi évadra: Magyar bajnokságot nyerni. Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Olimpiai bajnoknak lenni. Amelyik sportot még kedvelem: Kosárlabda, pingpong, golf, tenisz. Amit eddig még nem tudtak rólam: Szeretek videojátékozni, nagy kutyabarát vagyok.

vigvari_vendel_foto_vargajennifer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7517792819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása