PONYVALEGÉNY

KAPUSKÉRDÉSEK. Aki válaszol: Czinanó Áron (Békéscsaba 1912 Előre)

„Sosem lehetünk elégedettek önmagunkkal szemben, mindig van hová fejlődni”

2022. március 28. - Horváth M. Attila

kapuskerdesek_alap.jpgA legtöbben azt mondják rájuk, flúgosak, ám szerintünk a mindenkori csapat legfontosabb tagjai a kapusok. Ismét rendszeresen jelentkező sorozatunkban női- és férfivonalon is igyekszünk bemutatni, közelebb hozni őket olvasóinkhoz. Nem húzzuk az időt – elég, ha a cerberusok teszik ezt a 80. percben, együttesük vezetése esetén –, átadjuk a szót Czinanó Áronnak, aki az NB II-ben a 29. forduló után 33 ponttal a tabella 14. helyén állomásozó Békéscsaba 1912 Előre SE kapusa.

czinanoaron.jpgPÁLYAÍV Amiért kapus lettem: A futballt gyerekként kezdtem el megszeretni, pici korom óta a kapuban foglaltam helyet. Édesapám is hálóőr volt, ez is szerepet játszott abban, hogy megismerjem ezt a sportágat, mivel többet is kipróbáltam, Békésen a kézilabdát is, de végül az a sport maradt, amihez a szívem a legközelebb állt. Békésen kezdtem el futballozni, innen keresett meg a Békéscsaba, tizenöt éves koromban kerültem Skerl József kapusedző alanyai közé. Nagyon sokat köszönhetek neki, ezen az úton édesapám mellett ő volt az, aki tartotta mindvégig bennem a lelket. • Amit el szeretnék érni öt éven belül: Belátható időn belül akarok nagyobb ligában védeni. Nagyon sok tanulnivalóm van. Végigjártam a korosztályaimnak megfelelő csapatokat az utánpótlásban, és bár nehezen indul ez az út, amit választottam, de bízom benne, hogy megfelelő kitartással, szorgalommal és alázattal megtérül az elvégzett munka. Az elsődleges célom minél többet fejlődni és védeni. Szeretnék hozzájárulni a magyar futballtörténelemhez. • Babonám: Nem vallom magam babonásnak, ezért nincs is semmilyen szokásom. 

KEDVENC……magyar csapatom: Itthon nincs, de ha kellene megnevezni, akkor a Fradit mondanám. • …külföldi csapatom: Bayern München. • …magyar mezőnyjátékosom: – • …külföldi mezőnyjátékosom: Ha említenem kell, Lionel Messi es Cristiano Ronaldo, régi kedvencem pedig Ronaldinho. • …magyar kapusom: Itthon Dibuszt és Gulácsit emelném ki. • …külföldi kapusom: Kiskorom óta Manuel Neuer volt az a kapus, akit mindig izgatott szemekkel néztem, és ez a mai napig nem halványult el. 

LEG……nagyobb futballélményem: Talán egy idegenbeli Szeged elleni rangadó volt, ami győzelemmel zárult. • …szebb gól, amit valaha láttam: Birtalan Boti „sarkas“ gólja a Gyirmót ellen. (A káprázatos találat megtekinthető a lenti videóban – a szerző)…nagyobb siker, amit elértem a futballban: Ha megelégednék ennyivel, az nagy probléma lenne. Véleményem szerint sosem lehetünk elégedettek önmagunkkal szemben, mindig van hová fejlődni. • …nagyobb hiba, amit a pályán elkövettem: Egész életünkben tanulunk, hibázunk, tapasztalunk és győzünk. • …jobb labdarúgó, aki ellen pályára léptem: Ha jó játékosokat kellene kiemelnem, akik ellen játszottam, akkor Priskin Tomit, Feczesin Robit emelném ki. • …pozitívabb tulajdonságom a pályán: Talán a védelem irányítása és a kommunikáció. • …negatívabb tulajdonságom a pályán: Néha-néha belemélyülök a játékba, ami nem mindig jó. Élni kell a játékkal. • …pozitívabb tulajdonságom a pályán kívül: Talán a segítőkészségem. • …negatívabb tulajdonságom a pályán kívül: A makacsság.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr817791132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása