PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: MÉSZÁROS PATRIK, teniszező

A 10-szeres korosztályos magyar bajnok a kezdetekről: „A családomban a tenisz volt a minden és én ebbe születtem bele”

2022. március 20. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Mészáros Patrik 10-szeres korosztályos magyar bajnok, többszörös juniorválogatott teniszező.

maszarospatrik.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Azért szerettem meg ezt a sportot, mert a családomban a tenisz volt a minden és én ebbe születtem bele. A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Minden percét élvezem, amikor a pályán vagyok, de talán az első magyar bajnoki címem mindig is emlékezetes lesz. Akit a sportágon belül nagyra tartok: Roger Federer a példaképem, de magyar szinten Fucsovics Mártonra is felnézek. Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok:Szezonbeli emlékezetes esemény: A junior világranglistán bekerültem a top 400 környékére. Célkitűzés a jelenlegi évadra: Top 150-be kerülni a junior világranglistán az év végére. Amit szeretnék elérni néhány éven belül: A felnőtt mezőnybe való betörés. Amelyik sportot még kedvelem: Foci és darts a két másik kedvelt sportom, mert nagyon izgalmasak és azokban is ügyesnek tartom magam. Amit eddig még nem tudtak rólam: Azt, hogy én az élsport mellett ugyanúgy csináltam a sulit, mint egy hétköznapi srác. Ezt úgy kell érteni, hogy a versenyek miatt természetesen sokat hiányzom, de nem vagyok magántanuló, hanem rendesen bejárok az iskolába, amikor itthon vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1317785512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása