PONYVALEGÉNY

Az idegenbeli rangadók előtt álló Kadarkút VSK kapusa, Strublics József: „Az előző forduló eredményei számunkra voltak kedvezőek, de...”

A Somogy megyei I. osztályban szombaton Balatonlellére, két hét múlva Nagyatádra utazik a jelenlegi bronzérmes

2022. március 19. - Horváth M. Attila

kadarkut_csapat.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngKADARKÚT » Miközben egy hete a forduló rangadóján az első és a második helyezett gyűrte-gyömöszölte egymást, addig a helyi KVSK viszonylag könnyű helyzetben volt, elvégre „csak” nyernie kellett a Csurgó ellen. A siker összejött, ám a társulatra rangadók várnak – március 19-én, szombaton 15 órakor éppen Balatonlellén.

„Szevasz, Jóska! Isten éltessen sokáig!” A sok nagy csatán túllévő férfit alighanem sokan köszöntik szombat kora reggel a névnapján a henteshez igyekezve vagy a közért előtt elhaladva, csakhogy Strublics József gondolatai ekkor nem a koccintáson, hanem egész máshol járnak. A Kadarkút VSK egykor az NB II-ben stabilan védő, korábban a Kapuskérdések rovatunkban bemutatott cerberusa tisztában van vele, hogy a Somogy megyei I. osztályú bajnokság végeredményét befolyásoló ütközetre kerül sor szombat délután. Nehéz meccs lesz ez, pedig az elmúlt hétvégi, Csurgó elleni összecsapás sem bizonyult habkönnyűnek. 

strublicsjozsef_portre.jpgAz első perctől kezdve támadólag léptünk fel, voltak helyzeteink, lesgólt lőttünk, ezt követően ellenfelünk egy gyors kontrát követően megszerezte a vezetést – tekintett vissza a Somogy megyei I. osztály 15. fordulójában szombat délután megrendezett, 5–2-es hazai diadalt hozó Kadarkút–Csurgó bajnokira STRUBLICS JÓZSEF , a házigazda kapusa. – Ez kicsit összezavart minket, de húsz perc után sikerült rendezni a sorokat és rövid időn belül három szerzett góllal megfordítottuk a mérkőzést. A második félidő elején a Csurgó egy megpattanó szabadrúgásból szépített, majd ezt követően még volt egy kihagyott ziccerük, amivel a találkozó sorsát befolyásolhatták volna, de szerencsére nem sikerült. Ezt követően két pontrúgásból még betaláltunk, amivel végül magabiztos, megérdemelt győzelmet arattunk. 

A semleges szurkoló örvendhet, hiszen a Nagyatád, a Balatonlelle és a Kadarkút is harcol az aranyéremért, avagy izgalmas hetekre és ehhez hasonló meccsekre van kilátás az elkövetkező hetekben. Vajon a kadarkúti kapus résztvevőként, a gárda egyik, ha nem a legfontosabb embereként ugyanezt gondolja? 

Meglátásom szerint jót tesz a bajnokságnak, hogy több együttes is versenyben van a bajnoki címért, én nemcsak három csapatosnak, hanem a Nagybajommal és a Somogysárddal kiegészülve öt csapatosnak mondanám a versenyfutást – fogalmazott STRUBLICS JÓZSEF , aki egy pillanatig sem felejti, hogy a tabella élmezőnye a 16. játéknap előtt így fest: 1. Nagyatád 31 pont, 2. Balatonlelle 31, 3. Kadarkút 30, 4. Somogysárd 28, 5. Nagybajom 27. – Az előző forduló eredményei számunkra voltak kedvezőek, de miután ilyen kiélezett a bajnokság, egy-egy botlás bármelyik másik vetélytársat helyzeti előnyben részesíthet.

Március 19-én, szombaton 15 órakor Balatonlellén vizitál a Kadarkút, márpedig ha nyer, valamint a Juta SE otthonában legfeljebb döntetlenre végez az őszi idényben riválisát Vukan Nikolics duplájával 2–0-ra legyőző Nagyatád, a KVSK átveszi a vezetést a tabellán. Márpedig Strublics Józsefnek akkor lenne csak igazán boldog a névnapja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8117784166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása