PONYVALEGÉNY

Krajnc Balázs: két nap, két bajnoki, két gól

A korábbi NB I-es labdarúgó nem csupán Kápolnásnyéken, hanem a zuglói öregfiúknál is futballozik, méghozzá olybá tűnik, mindkét fronton eredményesen

2022. március 11. - Horváth M. Attila

krajnc_balazs_bekescsaba.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngKÁPOLNÁSNYÉK, BUDAPEST » Nagyszerű meghosszabbított hétvégén van túl Krajnc Balázs. A korábbi élvonalbeli futballista – aki annak idején a Diósgyőr színeiben hívta fel magára a figyelmet – előbb a Fejér megyei I. osztály tavaszi nyitányán, majd az I. osztályú öregfiú-bajnokság idei első meccsén ünnepelhetett.

Mindkétszer a második gól jutott neki. Ám amíg Kápolnásnyéken nem támadt fel a rivális, a fővárosban igen, de haladjunk sorjában! Március 6-án, vasárnap a Fejér megyei I. osztály 14. fordulójában a Kápolnásnyék hazai pályán nyert 3–0-ra a Bodajk ellen úgy, hogy csapata második gólját szerezte a tavaly nyáron érkező rutinos futballista. Kísértetiesen hasonló volt a helyzet egy nappal később, azaz március 7-én, hétfőn is a Tatai úton, ahol a BVSC-Zugló színeiben rögtön góllal debütált, ám hiába vezetett 2–0-ra a XIV. kerületi alakulat a Pénzügyőrrel szemben, a „fináncok” erőteljesebb és figyelmesebb szünet utáni játékuknak köszönhetően végül 2–2-re végeztek. Jóllehet, a két meccs, két gól, két siker ezúttal nem jött össze Krajnc Balázsnak, összességében mégis elégedett lehet, hiszen ahogy mondani szokás, soha rosszabb kezdést.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr317777804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása