PONYVALEGÉNY

Krajnc Balázs: egy osztály előre

A Bugyi SE után Kápolnásnyéken futballozik tovább a korábbi élvonalbeli labdarúgó

2021. augusztus 06. - Horváth M. Attila

s6307319.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngKÁPOLNÁSNYÉK » Nem maradt a Pest megyei II. osztály, Déli csoportjában a nyáron edzőváltáson áteső, legutóbb 51 ponttal a tabella ötödik pozíciójában záró Bugyi SE kötelékében Krajnc Balázs. A 2004-ben és 2005-ben a(z akkor még NB I-es) Diósgyőrben futballozó, a későbbiekben Nyíregyházán és Békéscsabán is megforduló támadó a Fejér megyei I. osztályban folytatja karrierjét.

Bár 17 bajnokin „csak” hétszer bizonyult eredményesnek, ettől még nem kérdés, hogy Krajnc Balázs volt a Bugyi SE egyik legjobbja az előző szezonban. Hogy mire lesz képes a számára ismeretlen közegben – lévén korábban nem futballozott még huzamosabb ideig az ország ezen részén –, arra csak az idő adhatja meg a választ, mindenesetre az új állomáshelyül választott Kápolnásnyéknek van módja az előrelépésre, ugyanis a gárda legutóbb a Fejér megyei I. osztályban 41 pontot szerzett, ami a nyolcadik helyezéshez volt elegendő.

s630732765.JPGAbban ténylegesen hiszek, hogy semmi sem történik véletlenül. Semmit sem bánok vagy semmit sem változtatnék meg, de csak saját magamnak köszönhetem, hogy itt tartok. Olyan van, hogy nem játszat az edző, de akkor az ember kibrusztolja, kiharcolja, hogy mégis számításba vegyék, úgyhogy ez az én saram. Talán egyet mégis bánok. Diósgyőri nevelés vagyok, 16 évesen igazolt le a Debrecen, ám onnan fél év után visszajöttem, kettős igazolásom volt, és nem lett volna rossz, de inkább úgy mondom, jobb döntés lett volna maradni, ám így döntöttem, nincs mit tenni.

KRAJNC BALÁZS az ígéretesen induló pályafutásáról egy 2015-ben adott interjújában

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr216651308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása