PONYVALEGÉNY

Monor–Cegléd: Hamar-gól későn

Lekopírozott eredmény: akárcsak az ősszel, ezúttal is a CVSE nyert az NB III, Közép-csoportjának Pest megyei presztízsmeccsén

2022. március 02. - Horváth M. Attila

p4140300.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngMONOR–CEGLÉDI VASUTAS 0–1 » A sors furcsa fintora: a házigazda egykori labdarúgója, a találkozó hajrájában csereként pályára küldött Hamar Ádám döntötte el a három pont sorsát az NB III, Közép-csoport 23. fordulójának egyik legérdekesebb bajnokiján.

A tréneri karrierje elején járó fiatal szakember fontos állomáshoz érkezett. Kurucsai Milánt a télen nevezte ki az FC Dabashoz visszatérő Fehér Ádám helyére a Monor vezetősége, ám a sorsolás szeszélye folytán a 42 éves edző a hazai pályán történő bajnoki debütálásakor „belebotlott” egykori csapatába. 2011 még nem volt olyan régen, márpedig abban az esztendőben erősítette az akkoriban az NB II, Keleti csoportjában vitézkedő Ceglédi Vasutast a korábbi középpályás, aki tizenhét másodosztályú összecsapáson kétszer bizonyult eredményesnek. Február utolsó vasárnapja azonban nem volt szokványos három ceglédi mezben melegítő aktív futballistának sem, lévén a kapu előtt hatékony, mindvégig pályán lévő Annus Árpád és a középpályán stabil produkciót nyújtó, a 90. percben Ángyán Milán által váltott Ficsor Richárd a tél folyamán intett búcsút a Monornak, a támadó Hamar Ádámra pedig 2019 tavaszán háromszor kezdőként, tízszer csereként számított az NB II-ben újonc együttes akkori szakvezetője, Horváth Dávid. Aminek a cserecsatár 2019. május 5-én nagyon nem örült, amiatt 2022. február 27-én madarat lehetett volna fogatni vele. Mindkét játéknapon 0–1-es végeredményt hozott a Monor–Cegléd bajnoki, ráadásul a múlt hétvégi összecsapás vége előtt öt perccel a Pleszkán Tibor helyére a 76. minutumban érkező Hamar Ádám vette be Bozsó Antal hálóját. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3817770444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása