PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: PŐDÖR REBEKA, az SZKKA kézilabdázója

A szombathelyiek saját nevelésű irányítója a gyümölcstortájára a legbüszkébb

2022. február 11. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. A február 7-től újrainduló sorozatban ezúttal Pődör Rebeka, a női kézilabda NB I-ben szereplő SZKKA (Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia) irányítója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

podor_rebeka_portre.jpgSIKER, ÉHSÉG Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: Bennmaradni az NB I-ben. Ami mindebből eddig megvalósult: Egy mérkőzést nyertünk eddig, de voltak nagyon jó meccseink. Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: Banán vagy fehérjeszelet. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Általában tojás, banán vagy valami magas szénhidráttartalmú étel a visszatöltés miatt. 

FEKETELEVES Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: Nincs olyan, mert hiszem, hogy mindig a rossz meccsekből lehet a legtöbbet tanulni. Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: Talán a Kisvárda elleni meccsen. Étel, amire gondolni sem tudok: Bármi, ami gombás. Ital, amit sohasem iszom: Kávé. 

ASZTAL, TÁRSASÁG Az ideális reggeli: Egy nagy angol reggeli egy nagyon motiváló személlyel, például LeBron Jamesszel. Az ideális ebéd: Húsleves és csirke brassói vagy egy jó carbonara a családdal és a barátommal. Az ideális vacsora: Cézár saláta a barátnőkkel. Az ideális desszert: Sajttorta vagy bármilyen gyümölcsös süti a húgommal.

podor_rebeka_akcio.jpgKOCCINTÓ Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: A Vasas elleni győztes meccs. A 2021/2022-es évadbeli legjobb meccsem: Szerintem a Siófok elleni mérkőzés. Legnagyobb siker a konyhában: A gyümölcstortámra nagyon büszke vagyok, de igazából a család minden főztömet nagyon dicséri. (mosolyog) Ha ital, akkor… Víz vagy zöld tea.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6017416474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása