PONYVALEGÉNY

Kaposvár–Zalaegerszeg II.: Nagy Tamás és Pogacsics Krisztián presztízse

A Rákóczi FC szakvezetője és a gárda rutinos kapusa is dolgozott korábban a Zete sikereiért

2021. november 27. - Horváth M. Attila

nagytamas_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngKAPOSVÁRI RÁKÓCZI–ZTE FC II. 1–1 » Alig egy hete megosztoztak a felek a pontokon az NB III, Nyugati csoport 18. fordulójában, amely találkozó a házigazdát felkészítő Nagy Tamásnak és a vendégek hálóját őrző Pogacsics Krisztiánnak is több volt szimpla bajnokinál.

Voltaképpen nincs ebben semmi rendkívüli, ugyanis az 58 esztendős szakember 2007-ben és 2018-ban is dolgozott a Zeténél, mi több, utóbb keserű szájízzel is távozhatott, lévén a három éve még az NB II-ben sínylődő, manapság újfent élvonalbeli első csapat hét fordulót követően bronzérmes pozícióban volt, a trénernek mégis útilaput kötöttek a talpára. A korábban a Kapuskérdések rovatban is bemutatkozó, tapasztalatnak híján nem lévő Pogacsics Krisztián pedig 2011-ig kisebb megszakításokkal (Keszthely, Andráshida) tartozott a kék-fehérek kötelékéhez, így a 36 éves cerberusnak szintén presztízs lehetett a múlt vasárnapi bajnoki. Az a találkozó, amely a 64. minutumig 0–0-ra állt, ám a következő pillanatban 0–1-et mutatott az eredményjelző, miután a visszajátszó Babati Benjámin értékesítette a csapata javára megítélt 11-est. A Rákóczi azonban nem adta fel és a 85. percben siker koronázta erőfeszítéseit, ekkor a nemrégiben az Életpálya rovatban bemutatkozó Pintér Norbert alakította ki az 1–1-es végeredményt. Nagy Tamás kaposvári alakulata legközelebb a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vendége lesz, míg Bozsik József társulata, a ZTE II. a Mosonmagyaróvár mögött (?) holtversenyben második helyezett, többek között Erdélyi Lászlót is a soraiban tudó BVSC-Zuglót fogadja. Mindkét összecsapásra november 28-án, vasárnap 13 órai kezdettel kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9416766254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása