PONYVALEGÉNY

FC Hatvan: korábbi játékosai ellen meccselt Szabados György

Az NB II-es női alakulat nem tudta megnehezíteni a kisalföldiek dolgát a Simple Női Kupa 3. fordulójában

2021. október 13. - Horváth M. Attila

p1010302.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngHATVAN–ETO FC GYŐR 0–6 » Különleges meccsre készülhetett az elmúlt hét szombatján az április óta a házigazda hölgytársulatot is trenírozó Szabados György, aki egykori MTK-s labdarúgói ellen vezette csatába az övéit a Simple Női Kupa 3. fordulójában.

Az október 15-én az ötvenkilencedik születésnapját ünneplő szakvezetővel – ezúton is Isten éltesse sokáig! –, Szabados Györggyel volt utoljára bajnok az MTK a Női NB I-ben, ami már csak azért sem lehet véletlen, mert irányításával egymás után kétszer is sikerült az aranyérmet megszerezni. (Hogy a szakma mennyit számít manapság is a Hungária körúton, arról csak annyit, hogy férfivonalon a német modell – a félreértések elkerülése végett: nem Claudia Schiffer, hanem Boris... – után már az olasz sem idillikus a VIII. kerület szélén, úgyszólván teljes a bábeli zűrzavar, bár egyesek szerint előbb vagy utóbb az új-guineai vagy a benini vonal lesz a divat.) Az ETO FC Győrben a mögöttünk hagyott víkenden három olyan labdarúgó is pályára lépett a Hatvan ellen a kapus Szőcs Réka, illetve Nagy Lilla és Oláh Adrienn személyében, akiket az MTK-ban edzett Szabados György. Valós esélye a házigazdának három percig volt a jó eredmény elérésére, ám az ETO-előny olyan volt, mint a legendás Elvis Presley az utolsó éveiben: felettébb gyorsan hízott. A végeredmény reális, ha abból indulunk ki, hogy a vendéglátó az NB II, Keleti csoportjának ötödik helyezettje, meg aztán a 0–6 tükörkép is, elvégre Hatvanról beszélünk.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7616720330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása