PONYVALEGÉNY

Kiütéses mosonmagyaróvári győzelem Debreceni András első mesterhármasával

A volt kispesti védő, az egykori NB I-es labdarúgó huszonnyolc perc alatt triplázott Érden

2021. szeptember 03. - Horváth M. Attila

p1010212.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngÉRD–MOSONMAGYARÓVÁR 0–4 » Hatalmas pofonba szaladt bele hazai pályán Limperger Zsolt együttese, amelynek hátsó alakzata az NB III, Nyugati csoportjának hétközi, 5. fordulójában a második félidőben húsz perc alatt háromszor kapitulált.

Történhetett volna úgy is, hogy Popov Patrik még mindig az Érdi VSE támadósorát erősíti, csakhogy a Ferencvárosban pallérozódó, méltán nagy tehetségnek tartott és még mindig csupán 23 éves labdarúgó egy szezon után távozott a Pest megyei zöldektől, amelynek színeiben huszonnégy bajnokin hét találatig jutott. Szeptember első szerdáján azonban a csatár a mosoniak mezében kocogott ki a pályára, ám ezúttal nem ő jutott főszerephez, hanem Debreceni András. Az U20-as világbajnokságon bronzéremig jutó magyar válogatott tagja immár 32 éves, ám a kor csak nemesítette a futballját, amire jó példa a szeptember elsején történtek, tudniillik felnőtt karrierje során sohasem szerzett egy bajnokin három gólt, ezúttal huszonnyolc perc alatt megtörtént. Az elől és hátul is remeklő hátvéd kétszer rögzített játékhelyzetből, míg egyszer kapu előtti kavarodás után vette be Kertész Ferenc hálóját. Jóllehet, az Érd csúfos vereséget szenvedett, azt azért nem árt tudni, hogy Limperger Zsolt alakulata ugyanannyi vereséget számlál, mint a jelenlegi éllovas Mosonmagyaróvár, másképp fogalmazva Csiszár Zoltánék később vesztették el a veretlenségüket, mint a szerdai látogatók.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5516679424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása