PONYVALEGÉNY

Bölcske: NB II-es erősítés, pikáns visszatérés

Facskó József közel egy évtized után írt alá a Tolna megyei I. osztályú csapathoz, ám rögtön legutóbbi egylete ellen léphet pályára a bajnokságban

2021. augusztus 19. - Horváth M. Attila

fociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngBÖLCSKE » A Tolna megyei I. osztályú bajnokság nyitányán, augusztus 21-én, szombaton 17 órai kezdettel a Dunaföldvár elleni hazai találkozón debütálhat hivatalosan Facskó József, csakhogy a 35 esztendős középpályás korábban bő egy szezon erejéig már volt a helyiek játékosa.

facsko_jozsef_foto_dunaujvaros_futsal.jpgA korábban Dunaújvárosban, Baján és Iváncsán is futballozó fedezet tehát nem ismeretlen közegbe kerül, lévén 2011 őszétől 2012 szeptemberéig összesen huszonöt bajnokin erősítette az akkoriban az NB III, Dráva-csoportjában szereplő alakulatot, mi több, ezen összecsapásokon kétszer is eredményesnek bizonyult. Facskó József számára azonban a hosszú hétvége ellenére már csak azért sem lesz hétköznapi a „bemutatkozás”, mivel legutóbbi egylete, a Dunaföldvár ellen meccselhet. A legutóbbi, 2020/2021-es évadban sok sikerélmény nem jutott neki régi-új gárdája ellen, lévén Földváron 5–2-es diadalt aratott a Bölcske, saját otthonában pedig 8–5-re (!) nyert – igaz, a mindkét mérkőzést végigjátszó Facskó az utóbbi derbin kétszer is betalált. Nem lennénk meglepve, ha a felek augusztus utolsó előtti szombatján nem 0–0-ra végeznének.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3516665402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása