PONYVALEGÉNY

Másfél év után visszatért Mórra a hátvéd

Kovács Krisztián az Ikarus-Maroshegyet elhagyva csatlakozott a kerethez

2021. augusztus 11. - Horváth M. Attila

p8070240.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngMÓR » Rutinos, NB II-t is megjárt hátvéddel erősítette meg amúgy sem gyenge állományát a Fejér megyei I. osztály legutóbbi ezüstérmese, amely mindössze három egységgel szerzett kevesebbet (63) a bajnok Sárosdnál (66).

Közel másfél hét múlva, augusztus 22-én, vasárnap 17 órai kezdettel a Mór–Martonvásár bajnokin „debütálhat” a hazai alakulatban Kovács Krisztián, csakhogy az idézőjel nem véletlen. Egyrészt a 33 esztendős védő „bemutatkozása” jól sikerült, lévén a Csesztreg ellen hazai pályán közönségszórakoztató produkcióval nyert 7–3-ra és jutott tovább a Mór a Magyar Kupa 2. fordulójába, ahol ugyancsak otthoni környezetben a korábbi szövetségi kapitány, Bozsik Péter által felkészített Komárom VSE vár a társaságra. Másrészt pedig a többek között a fővárosi BKV Előrét, a Velencét és az Érdi VSE-t is megjáró futballista 2019 őszén már volt az egyesület játékosa. A legutóbb az Ikarus-Maroshegy szerelését viselő Kovács Krisztián a közel két évvel ezelőtti időszakban tizenegy bajnokin kétszer bizonyult eredményesnek a Mór színeiben.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2216657192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása