PONYVALEGÉNY

Családi Mikulás-nap és focitorna a Kriston SE szervezésében

December 9-én, szombaton Martonvásáron garantált lesz a jó hangulat

2023. november 22. - Horváth M. Attila

kriston_attila_foto_virahu_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMARTONVÁSÁR | A Kriston SE családi Mikulás-napra és jó hangulatú futballtornára hívja az érdeklődőket, amelyre december 9-én, szombaton 9 és 13:30 között a helyi Tóth Iván Sportcsarnokban kerül sor. 

A szervezők nem csupán a kisebbeket, hanem a nagyobbakat is várják, legyen szó lányokról vagy fiúkról, no és nem megfeledkezve természetesen a szülőkről sem. (További információ a 06-30-500-57-12-es telefonszámon kérhető.) Az egyesület és annak alapítója, az egykor az NB I-ben futballozó, mindig rendkívül motivált Kriston Attila nemes gesztussal kívánja felejthetetlenné varázsolni a második decemberi szombatot, hiszen túl azon, hogy a rendezvényen való részvétel ingyenes, minden érkezőt finomsággal várnak, a gyerekeknek pedig meglepetéssel készülnek. A torna résztvevői díjazásban részesülnek, így garantáltan ez lehet az az esemény, amelyen mindenki csak nyerhet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6518264185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása