PONYVALEGÉNY

Egy szezon után ismét magyar pályákon futballozik Crkvenjakov Dalibor

A rutinos támadó a megyei I. osztályban rugdoshatja a gólokat

2021. augusztus 05. - Horváth M. Attila

crkvenjakovdalibor.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngBÁCSALMÁS » Ismét Magyarországon futballozik a korábban Mórahalmon és Dabason is megforduló remek adottságú támadó, Crkvenjakov Dalibor, aki előző állomáshelyén többek között a néhány esztendeje a Soproni Vasutasban megismert Aleksandar Joveticcsel szerepelt egy csapatban.

Egy teljes szezont követően – esetében egyáltalán nem túlzó a megfogalmazás – hazatért Crkvenjakov Dalibor. A 32 esztendős center legutóbb Szerbiában támadta a riválisok kapuját, méghozzá az FK Tisa Adorjan szerelésében. Június elején a Feniks ellen 2–0-s hazai győzelemmel búcsúzott el szurkolóitól a társulat, amely 58 egységgel végül a tabella nyolcadik helyén végzett. Hogy a Bácsalmás milyen pozícióban zár a 2021/2022-es évadban, nem tudni, az mindenesetre tény, hogy a nem csupán az idénytől, de az FK Tisától is elköszönő rutinos csatár a Bács-Kiskun megyei I. osztály legutóbbi 42 pontos hetedikjénél folytatja karrierjét. A labdarúgó bajnoki debütálására legkorábban augusztus 21-én, szombaton 17 órai kezdettel az 1. forduló keretében kerülhet sor, mégpedig az NB II-es Tiszakécske második számú alakulatának vendégeként.

Mórahalom volt eddig a csúcs Minden labdarúgó életében előfordul, hogy úgy érzi, ott és akkor teljesített a legjobban, mert ott és akkor minden klappolt. Nem vitás, Crkvenjakov Dalibor esetében a 2016/2017-es bajnoki szezonban érkezett el ez a „pillanat”, ugyanis bár az előző évadban is remekelt a Csongrád megyei élvonalban – az osztályozót is ideszámolva 19+2-szer bizonyult eredményesnek –, az igazi áttörés az NB III, Közép-csoportjában következett be. A harmadosztályban ugyanis szintén huszonegyszer zörgette meg a hálót, így nem véletlen, hogy felfigyeltek rá az FC Dabas háza táján. Csakhogy valamiért a Pest megyeieknél nem jött ki az a teljesítmény, ami benne volt és van, amit jól jelez ama tény is, hogy a társulatnál töltött két és fél szezon alatt sem tudta még csupán megközelíteni sem a mórahalmi formáját, lévén 2017 őszétől 2019 végéig összesen 12 NB III-as találatig jutott – igaz, azt sem szabad elfelejteni, hogy ezen időszakban kiosztott jó néhány gólpasszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4216649398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása