PONYVALEGÉNY

Bohony Bálint a „megye-kettő” újoncánál folytatja

A kapus a Kistarcsa kedvéért hagyta el a megyei I. osztályú Veresegyház VSK-t

2021. július 29. - Horváth M. Attila

fociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngKISTARCSA » Előreláthatóan nem lesz kevés dolga Bohony Bálintnak a 2021/2022-es bajnoki szezonban, ugyanis a nyáron a megyei I. osztály nyolcadik pozíciójában záró Veresegyház VSK-tól igazolt a megyei III. osztály, Nyugati csoportját megnyerő helyi VSC-hez.

bohony_balint.jpgAnnyi arc ismerős. Edzésre menet akár ezt is dúdolhatná Bohony Bálint, ugyanis a korábban a Foci a köbön Kapuskérdések címet viselő rovatában bemutatkozó, pöttöm legényként a Vác VLSE-ben pallérozódó immár 27 esztendős cerberus a futsalt tekintve eddig is a KVSC tagjának számított, csak idén nyártól ugyanez lesz érvényes rá a nagypályás futball esetében is. Bár a kistarcsai egylet újonc lesz a Pest megyei II. osztály, Északi csoportjában, dőreség volna leírni, netán egy kézlegyintéssel elintézni a brigádot, ugyanis az előző évad során – ezen a szinten különösen – kiváló labdarúgók segítették játékukkal feljutáshoz a városi együttest. Olyan futballistákról van szó, mint a védelem oszlopa, a Kistarcsáról induló, majd a Rákosszentmihályi AFC és a Maglód érintésével 2014 nyarán gyakorlatilag végérvényesen hazatérő Szőke „Csirke” Róbert; a Vasasban és az annak idején Gálvölgyi István trenírozta FC Dabasban is megforduló Lába Csongor; netán az elnyűhetetlen hármas, a Burillák Mihály, Mezőfalvi Loránd, Ujfalusi Attila alkotta tapasztalt trió. 

A kapus Bohony Bálint – no meg persze a KVSC megyei másodosztályú – „debütálására” augusztus 14-én, szombaton 17 órakor kerülhet sor, lévén a nyitófordulóban újoncderbit rendeznek, miután a Kistarcsa a (2016 tavaszától az esztendő augusztusáig a fentebb említett Mezőfalvi Lorándot is foglalkoztató) Pécel otthonában lép fel. Legutóbb ugyanezen ligában hasonló pályaválasztással 2018. augusztus 18-án ugyancsak az 1. fordulóban találkozott egymással a két csapat, az ominózus összecsapás 0–0-s végeredményt hozott, amivel majdnem napra pontosan három évvel később Bohony Bálint biztosan kiegyezne.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2416641872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása