PONYVALEGÉNY

Rutinos labdarúgókat veszített a Viadukt-Biatorbágy

A középpályás visszatért a fővárosba, a támadó ismét Ausztriába szerződött

2021. július 21. - Horváth M. Attila

p4030033.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngBIATORBÁGY » A Lipők András által gardírozott Viadukt a Pest megyei I. osztályban az előkelő negyedik helyen végzett, ám a nyáron két tapasztalt futballista is elhagyta az együttest.

A duó távozása érzékeny veszteségnek számít még akkor is, ha sokszor nem örvendeztették meg a szurkolókat – már persze amikor a szimpatizánsok mehettek meccsre... – a góljaik után. A középpályán bevethető, Pécsről induló 29 éves Despotovic Vanja 21 bajnokit húzott le a biaiaknál, és bár a vonatkozó listára nem iratkozott fel, nem túlzás, a fedezet alázatos futballja is kellett ahhoz, hogy a Viadukt az élmezőnyben zárjon. A labdarúgó visszatér a fővárosba és az ősztől a Budapest-bajnokság I. osztályában láthatják a drukkerek, ám nem korábbi klubja, a Pénzügyőr, hanem a harmadosztálytól búcsúzó Tintahalak-Szabadkikötő színeiben.

despotovic_vanja_pse.JPG

A csatárként bevethető 32 esztendős Balogh Roland – akivel Lipők András már Törökbálinton, a helyi TTC-nél is együtt dolgozott – 16 összecsapáson bár csupán négy gólig jutott, jelenléte szintén szükségeltetett az alakulat eredményes szerepléséhez. A támadó ellenben nem marad Magyarországon, visszatér Ausztriába, a következő szezonban ugyanis a Petzenkirchen játékosa lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9916634028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása