PONYVALEGÉNY

Visszatérés közel két és fél évtized után: korábbi labdarúgója az FC Hatvan élén

Nahóczky Attila a kilencvenes esztendők közepén volt az akkoriban az NB II-ben szereplő gárda játékosa, a nyáron edzőként tért vissza a harmadosztálytól búcsúzó együtteshez

2021. július 09. - Horváth M. Attila

s6306977.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngHATVAN » A Kisvárda II. otthonában elszenvedett 2–0-s vereséggel köszönt el az NB III, Keleti csoportjától a Heves megyei gárda, ám ha az új tréneren múlik, egy év múlva ismét a harmadosztályú küzdelmekre készítené fel a társulatot.

p4030008.JPGMasszív, remek labdarúgókból álló társulat volt az – legalábbis NB II-es szinten mindenképpen. A kapuban Nagy Igorral, a mezőnyben Varga Attilával, Szabados Györggyel, a nyártól Szentendrén dolgozó Andrási Zoltánnal, no és persze Nahóczky Attilával. Utóbbira esett a vezetőség választása, aki edzőként nem csupán Kistarcsán, Rákosszentmihályon, Diósdon és Maglódon tette le a névjegyét.

Az 56 esztendős szakvezető a támadófutball híve, amennyire a játékosállomány és a lehetőségek engedték, eddig minden állomáshelyén erre törekedett, így aligha valószínű, hogy ez megváltozik az egyre jobb körülményeket teremtő FC Hatvannál. Már csak azért sem, mert a cél egyértelmű: mielőbb visszakerülni az NB III vérkeringésébe.

A felkészülési meccseket szerda-szombat ritmusban játszó Heves megyeiek holnap, azaz július 10-én, szombaton 10 órakor az NB III, Közép-csoportjában sikeresen megkapaszkodó Rákosmente ellen tesztelhetnek először. Érdekesség, hogy a fővárosiaknál szintén edzőváltás történt a nyáron, Nagy Árpád helyett Keller Zoltán kezébe került a marsallbot.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7716617798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása