PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: PANYI ATTILA, az FC Hatvan labdarúgója

Nyíregyházi alapok: „Négy évig egy nagyon jó akadémián nevelkedhettem”

2022. november 27. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Panyi Attila, az NB III Keleti csoportjában a 19. forduló után 26 ponttal a 12. helyen álló újonc FC Hatvan labdarúgója.

panyi_attila_fc_hatvan.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Édesapám inspirált nagyon, hiszen ő is labdarúgó volt, szerettem volna tovább vinni a családon belüli vonalat. A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Az, hogy négy évig egy nagyon jó akadémián nevelkedhettem. Akit a sportágon belül nagyra tartok: Lionel Messi. Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Rengeteg embert tudnék felsorolni. Szezonbeli emlékezetes esemény: Az első gólom Egerben. (2022. augusztus 3-án, az NB III Keleti csoport 2. fordulójában úgy nyert az Eger otthonában 2–0-s félidő után 5–0-ra az FC Hatvan, hogy a 24 játékpercen belül triplázó Szanku Kristóf mellett Sármány Kristóf is bevette Szalay Alex kapuját, a végeredményt pedig Panyi Attila állította be a 78. minutumban – a szerző) Célkitűzés a jelenlegi évadra: Minél több bajnokin kezdőjátékosként szerepelni. Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Szeretnék mihamarabb korosztályos vagy felnőtt válogatott meghívót kapni. Amelyik sportot még kedvelem: Röplabda.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6117989204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása