PONYVALEGÉNY

Hevesi Tamás Gödöllőn koncertezik és futballedzést is vezet

Az előadóművész lett a helyi GSK szakvezetője

2020. június 28. - Horváth M. Attila

hevesi_tamas.jpgGyulai vitéz télen-nyáron: amikor kitűzték az akusztikus koncert június 19-i időpontját, akkor még nem sejthette, hogy sokkal hosszabb időre rendezkedhet be Gödöllőn. No nem a fellépés helyszínén, a Grassalkovich Kastélyban, XXI. századi grófok és grófnék között, hanem a helyi SK labdarúgó-csapatának sporttelepén, ugyanis  a Foci a köbön értesülése igaznak bizonyult, valóban a Ferencvároshoz ezer szállal kötődő előadóművész, a gyulai születésű Hevesi Tamás lett a társulat szakvezetője.

 A somlói galuska tejszínhabjánál is sűrűbb napokat él át manapság Hevesi Tamás. A „Naná, hogy szép”, a „Vallomás”, a „Zötyög az élet” vagy éppen a „Jeremy” című dalok előadójának előzetesen úgy nézett ki a naptárja, hogy június 19-én koncertet ad mintegy ötszáz érdeklődő előtt Gödöllőn, másnap megünnepli az 56. születésnapját, aztán zötyög az élet tovább. 

Csakhogy időközben megkeresték a Gödöllői SK labdarúgó-csapatának vezetői Pozder Nenad addigi tréner távozása után, az énekes-szakember érdeklődését – aki eddig csak a fővárosban vállalt klubedzői feladatot, hiszen a Ferencváros női csapatának alapítójaként és irányítójaként dolgozott a későbbiekben a Rákospalotai EAC, a Rákosmenti KSK és a Pénzügyőr mestereként is, a XVII. kerületieknél eltöltött időszakáról lentebb, a cikkre kattintva olvashatnak részletesen – pedig felkeltette a lehetőség, így egymás tenyerébe csaptak a felek. A hivatalos bejelentésre azonban várni kellett, ám június 24-én sajtótájékoztatón jelentették be az új edző érkezését. 

Bár előre még nem lehet tudni, miként alakul a Gödöllői SK őszi programtervezete, könnyen előfordulhat, hogy szombati bajnoki után a Pest megyei egyesület sportpályájáról sétál át az előadóművész az újabb akusztikus koncertjének helyszínére, ugyanis jelen állás szerint október 17-én, a hét utolsó előtti napján, este hét órától kerül sor az eseményre. Márpedig ha Hevesi Tamás mindkét helyszínen közönségsikert arat, nagy gond már nem lehet.

hevesitamas_interju_sportszelet_20130430.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6515972862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása