PONYVALEGÉNY

Jó, jó, Józsefváros – Orczy-park

Hej, de jó hely! (Ponyvalegény-sorozat, 2. rész)

2019. október 03. - Horváth M. Attila

Feltöltődni, kikapcsolódni, friss levegőt szívni, egy kis dombra lecsücsülni egyedül vagy többedmagunkkal kötelező – az egyik ilyen „zöldövezeti pont” a józsefvárosi Orczy-park, amelyet szokás Orczy-kertként is nevezni. Ponyvalegény-sorozat, 2. rész.

Tovább

A felfújt lufi esete: a hír szent, a vélemény nem szabad?

Egy nyilatkozat margójára: a futballedző százezer forintos büntetése

„A szövetségtől nem kaptam meg az iránymutatást, hogy mit nyilatkozhatok, ezért csak a saját véleményemet tudnám elmondani, azt pedig most nem szeretném” – fogalmazott Bognár György futballedző (akiről részletesen ITT olvashatnak) a sportnapilap hétfői kiadásának hasábjain. A nyilatkozatnak…

Tovább

Zente baba, Zente

Van még remény, Magyarország: acsarkodás helyett összefogás

Az előző héten a Ponyvalegény közösségi oldalán is megjelent az örömhír, miszerint a gerincvelői izomsorvadásban szenvedő kisfiú, Zente számára összegyűlt az áhított 700 millió forint, így hamarosan megkezdődhet a génterápiája.

Tovább

Terence Hill legutóbbi filmje végre DVD-n

A tavaly őszi mozibemutató után csak idén decemberben kerül kereskedelmi forgalomba a Nevem: Thomas című road movie DVD-n és Blu-Ray-en

Manapság már meglehetősen ritka, hogy a mozibemutató után több mint egy évet (!) kelljen várni a DVD-kiadásra, márpedig Terence Hill legutóbbi filmjével éppen ez történik.

Tovább
süti beállítások módosítása