PONYVALEGÉNY

Insta engem úgy segéljen

A világ B-n, a méhecskén ámul, miközben van olyan híresség, aki az ötvenedik születésnapján regisztrált az Instagramon

2019. november 30. - Horváth M. Attila

b_mehecske.jpegSokan hajlandóságot mutatnak „kiszeretni” a különböző közösségi médiafelületekből, ám akadnak, akik csupán nemrég csatlakoztak az Instagramhoz.

Matthew McConaughey november 4-én nem hétkerekű rollerrel, szárnyakat növesztő angyallal vagy Behemóttal, a törpenyúllal ünnepelte ötvenedik születésnapját, hanem az Instagrammal. Úgy bizony, az Oscar-díjas színész akkor regisztrálta magát a közösségi oldalon, amelyen – kell-e mondani – szinte rögtön több ezren kezdték el követni a filmsztárt. 

Az Insta nem csupán a hétköznapi embereket ihlette meg a közelmúltban, ugyanis amíg hazánkban a kiszámíthatatlan időjárás miatt Göthös Jolán influenzás, addig B, a méhecske influenszer lett. Tengerparti fotók ugyanúgy megtalálhatók a repertoárjában, mint egyéb emberi tevékenységek megörökített pillanatai. Meglehet, néhányan most felhördülnek, ám nem csupán a tél közeledte miatt hűtjük le a kedélyeket: a BeeFund elnevezésű méhmentőnek gyűjt, lévén mi, pardon, ki lehetne hitelesebb a francia alapítvány számára reklámarcként, mint B, a méhecske?

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6215332398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása