PONYVALEGÉNY

Aki minden bajnokin betalált: Rázmán Ákos megállíthatatlan

Legutóbbi három összecsapásán tízszer örülhetett az Újpesti Haladás támadója

2024. október 09. - Horváth M. Attila

razman_akos_kopf.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Ez aztán az újpesti haladás – pardon, az Újpesti Haladás! A Budapest-bajnokság III. osztály 2. csoportjába besorolt alakulat legutóbb a Palota SE-t győzte le hazai pályán 5–2-re úgy, hogy Rázmán Ákos – akárcsak a RAFC elleni rákosszentmihályi pályaavatón – alaposan kitett magáért.

Nem először és aligha utoljára – tehetjük hozzá, ugyanis a támadó az eddigi összes bajnokiján betalált. A 6. forduló rangadóján az utolsó félórához közeledve villant meg először, az 58. és a 81. után a 89. percben is eredményesnek bizonyult. Az újabb mesterhármasának köszönhetően immár tizenöt találatot jegyez, márpedig érdemeiből vajmi keveset von le az a tény, hogy az Újpesti Haladás az eddigi hat összecsapásából mindössze egyet vívott meg vendégként.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7218705078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása