PONYVALEGÉNY

Törtei törtetései nem értek pontot Kállósemjénben

A korábbi NB I-es hátvéd hiába duplázott, a Nyírmeggyes nem húzta ki döntetlennel a megyei élvonal 18. játéknapján

2024. március 11. - Horváth M. Attila

tortei_tamas_kopf.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKÁLLÓSEMJÉN–NYÍRMEGGYES 3–2 | Másfél szezon után idén télen hagyta el a házigazda társulatot a korábbi élvonalbeli futballista, a többek között Pécsen, Szolnokon és Nyíregyházán is megforduló Törtei Tamás, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztály 18. fordulójában a látogató színeiben visszatért. 

Méghozzá nem is akárhogy, ugyanis bár a házigazda már 2–0-ra vezetett a szintén volt első osztályú futballista, Katona György, valamint Lakatos László góljával a nyírmeggyesiek ellen, a 38 esztendős, a jelek szerint nem csupán védőként és középpályásként bevethető Törtei Tamás az első és a második félidő hajrájában is bevette egykori társulata hálóját. Csakhogy 2–2 után még nem volt vége a meccsnek, a véghajrában járva a házigazda számára egy – kell-e mondani – ugyancsak volt NB I-es játékos, Hegedűs Tibor döntötte el a három pont sorsát. Érdekesség, hogy tavaly augusztusban, fordított pályaválasztással könnyedén, 6–1-re nyertek a semjéniek, igaz, akkor még náluk futballozott a találkozót szintén végigfutballozó Törtei Tamás.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3218350785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása