PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: KIRÁLY-TÁLAS ZSUZSANNA korábbi 130-szoros válogatott röplabdázó, a MÁV Előre másodedzője

Különös szilveszter: megtörtént, hogy a zágrábi meccsről hazatérve aludtak egy kicsit a játékosok, akik aztán csapatbulin ünnepelték az új évet

2022. december 16. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező, tavaly debütáló rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Király-Tálas Zsuzsanna, a MÁV Előre SC, a BSE, a Vasas, a Békéscsaba és a Kaposvár feladó poszton szereplő korábbi 130-szoros válogatott röplabdázója, aki idén szeptember óta nevelőegyesülete, a székesfehérvári MÁV Előre SC-ST Solar másodedzői feladatait látja el.

kiraly_talas_zsuzsanna_valogatott.jpgkaracsonyfa_1.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Nosztalgia, öröm, nyugalom.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Bejgli, halászlé.

karacsonyfa_1.jpgHa szaloncukor, akkor... Karamellás.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Társasjáték.

karacsonyfa_1.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Úgy tettem, mintha már régóta tudnám. (nevet)

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Egyszer december 31-én hajnalban értünk haza Zágrábból, mérkőzésről. Gyorsan aludtunk picit és este már közös csapatbulin ünnepeltük az új évet.

karacsonyfa_1.jpgÉletem legszebb karácsonya: Az utolsó karácsonyom, amelyiken a nagymamám még velünk volt.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngMegfogadom 2023-ra, hogy... Nem szoktam fogadalmat tenni. (mosolyog)

kiraly_talas_zsuzsanna_foto_hunvolleyhu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7118004104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása