PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki beavat a legszentebb ünnep rejtelmeibe: PEKLER ZALÁN, a Komárom VSE sportlövője

„Mindent beleadok az olimpiai felkészülésembe, nagyon jó formában vagyok, és ezért szeretnék arra koncentrálni, hogy ki is tudjam magamból hozni a nagy eredményt és beválthassam azt az álmomat, hogy olimpiai bajnok legyek”

2023. december 16. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A 2021 óta és mindig csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Pekler Zalán, a Komáromi VSE sportlövője, aki az idei Európa Játékokon, ahol négy aranyéremnek örülhetett, ahol megszerezte az olimpiai kvótát, november végén a dohai világkupa-döntőben győzött légpuskában.

pekler_zalan_portre_bal.jpgmini_karacsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Család, szeretet, nyugalom.

mini_disz.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Papám zseniális halászleve és egy kis igazi házi pálinka.

mini_karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Kizárólag marcipános.

mini_disz.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: A családom és a kedves barátnőm társasága nélkül el sem tudnám képzelni a szeretet ünnepét, nagyon boldog vagyok, hogy ilyenkor mindig együtt tud lenni a család.

mini_karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: A szüleim mindig profin próbáltak ügyelni arra, hogy kiskoromban ne lepleződjon le, hogy ki is az igazi Jézuska, de az egyik ünnep alkalmával ki tudtam lesni, ahogy anyukám pakolja az ajándékokat a fa alá, nem okozott nagy csalódást. Akkor is örültem neki, hogy együtt a család és mindig is ez volt az ünnep fő lényege.

mini_disz.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Az ünnepekben pont azt szeretem a legjobban, hogy azon egyik ritka pillanatok és napok között van, amikor a sportot kicsit háttérbe lehet szorítani, de természetesen sokszor megesik az, hogy nem bírom ki edzések nélkül, és volt már, hogy 24-én, 25-én, 26-án is délelőtt a lőtéren találtam magam, ám próbálok a lehető legtöbbet ilyenkor a szeretteimmel lenni.

pekler_zalan_akcio.jpg

mini_karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Nincs kimondott legszebb, de nyilván a gyerekkori izgalmakat és a régi karácsonyokat nagy hóval nehéz felülmúlni a mai napig.

mini_disz.pngMegfogadom 2024-re, hogy: Mindent beleadok az olimpiai felkészülésembe, nagyon jó formában vagyok, és ezért szeretnék mindenemmel arra koncentrálni, hogy ki is tudjam magamból hozni a nagy eredményt és beválthassam azt az álmomat, hogy olimpiai bajnok legyek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7218282695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása