PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki beavat a legszentebb ünnep rejtelmeibe: PYTEL GERGŐ, a Multi Alarm SE országos bajnok tollaslabdázója

Nemcsak fenyő, hanem család és lego nélkül sincs karácsony

2023. december 11. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A 2021 óta és mindig csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Pytel Gergő, a Multi Alarm SE országos bajnok tollaslabdázója.

pytel_gergo_foto_m4sport.jpgmini_karacsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Sok tanulás és sok edzés.

mini_disz.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Halászlé, bejgli.

mini_karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Milka szaloncukor.

mini_disz.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: A családom és lego nélkül.

mini_karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Erre pontosan nem emlékszem. Mindig apukámmal és a testvéreimmel 24-én moziba mentünk, amíg anyukám feldíszítette a fát és kitette az ajándékokat. Egy idő után ez lett gyanús, hogy ő sosem jött moziba.

mini_disz.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Még utánpótláskoromban valamelyik évben december 26-án utaztam apukámmal és az edzőmmel Hollandiába egy versenyre.

mini_karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Minden karácsonyt nagyon szeretek, mert a családommal tölthetek kicsivel több időt, mint általában.

mini_disz.pngMegfogadom 2024-re, hogy: Ugyanaz az ember leszek, aki eddig is.

pytel_gergo_foto_multi_alarm_se.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9218279019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása