PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki beavat a legszentebb ünnep rejtelmeibe: SÁNDORHÁZI VIVIEN, a VS Dunakeszi válogatott tollaslabdázója

Az év legjobb női játékosának családja szerint elég korán előtört belőle a versenyszellem, ami 2024-re sem bizonyul rossz ómennek: „Megfogadom, hogy élvezettel fogok versenyezni és edzeni, hiszen imádom ezt a sportot”

2023. december 29. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A 2021 óta és mindig csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Sándorházi Vivien, a Városházi Sportegyesület Dunakeszi válogatott tollaslabdázója, sportága szakszövetsége szerint az év legjobb női játékosa, míg a férfiaknál Pytel Gergőt tartották erre a címre a legérdemesebbnek.

sandorhazi_vivien_portre.jpgmini_karacsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Sütemény, család, feltöltődés.

mini_disz.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Igazi magyar módra a rántott hús és a burgonyapüré, de természetesen a halászlé is egy fontos része az ünnepi menünek.

mini_karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... A csokoládés az abszolút kedvenc.

mini_disz.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: A családom mellett a mézeskalács és a karácsonyfa, ami nem hiányozhat ahhoz, hogy egy boldog karácsonyom legyen, minden más elhanyagolható.

mini_karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Azt hiszem, harmadikos lehettem, amikor az iskolában hallottam, ahogy az idősebbek a karácsonyról beszélnek, és utána otthon kifaggattam róla a szüleimet is

mini_disz.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Az én sportágamban ez az időszak a pihenésről és a felkészülésről szól, hála Istennek, ilyenkor nincsenek versenyeink. Hatéves koromban a nagy családi karácsonyon volt egy családi focimeccs, amiről a mai napig mindenkinek csak az az emléke maradt meg, hogy én irányítottam mindenkit. Hogy hová álljanak, ki menjen a labdáért… A családom szerint elég korán kijött belőlem a versenyszellem.

sandorhazi_vivien.jpg

mini_karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Ahogy telnek-múlnak az évek, a vágyaim egyre csak változnak. Idén csak a szüleimmel szerettem volna eltölteni pár napot, miközben karácsonyi filmeket nézünk, süteményt eszünk és társasjátékokat játszunk. A gyermekkori karácsonyaimról nagyon szép emlékeim vannak, amikor még a Jézuska hozta az ajándékot, és amikor még a nagyszüleim is velünk ünnepeltek. Nincsen kifejezetten kedvenc karácsonyom, viszont ez a kedvenc ünnepem az évben, így mindig figyelek rá, hogy extrán különleges legyen.

mini_disz.pngMegfogadom 2024-re, hogy: A jelenre fogok összpontosítani és kicsi, de biztos lépésekben haladok a céljaim felé. Megfogadom, hogy élvezettel fogok versenyezni és edzeni, hiszen imádom ezt a sportot, és hálát adok érte, hogy milyen sok szép helyre eljutok általa.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4618291267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása