PONYVALEGÉNY

AJÁNLÓ | Kisslaci-morzsák: tapadt hozzá a labda, ragadhat az olvasóhoz a könyv

Hamarosan megjelenik az egykori 33-szoros válogatott csatár, Kiss László pályafutását felejthetetlen sztorikkal feldolgozó kötet

2023. november 28. - Horváth M. Attila

p9280084.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngHamarosan kapható a Kaposvár és a Vasas korábbi 33-szoros válogatott támadójának pályafutását színes sztorikkal feldolgozó kötete Kisslaci-morzsák címmel, Varga István tollából. 

kisslaci_morzsak.jpgAmi nem jött össze labdarúgóként, hatszor sikerült edzőként. Meglehet, ez is szóba kerül Kiss László hamarosan megjelenő könyvében, amelyben az idén 67 éves korábbi futballfenoménnak van miről mesélnie. Bajnokcsapat tagjának lenni vizes flaskacipelőként vagy unott képű szertárosként is megismételhetetlen, mámorító érzés, hát még akkor, ha az ember edzőként tehet sokat a közösbe. Az MNK-győzelem 1981-ből ugyanolyan hálás téma, mint a Közép-európai kupa elhódítása 1983-ban, naná, hogy futballistaként, a Vasassal. A Norvégia elleni dupla dupláról reggelig mesélhetne, akárcsak a Salvadorral szemben szerzett tripláról, hiszen ez is ő, a Kiss Laci. A sztorijaiból kiindulva olybá tűnhet, mintha a bódító Technokollal kennék be a kiadvány fedő- és hátlapját, merthogy látatlanban is az a benyomás: letehetetlen olvasmány.  

A kötet megrendelhető a kisslacimorzsak@gmail.com e-mail címen 4900 Ft-ért. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5318268757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása