PONYVALEGÉNY

Tizenegy hónap után nem kapott gólt bajnokin a szezonban először nyerő Berkenye

Rusvay Gergely társulata továbbra is a Nógrád megyei I. osztály sereghajtója, de a Bátonyterenye elleni 1–0-s diadal többet jelenthet a bezsebelt három pontnál

2023. október 10. - Horváth M. Attila

p8250136.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBERKENYE | Hét sikertelen bajnoki után a Nógrád megyei I. osztály 8. fordulójában a folytatás szempontjából rendkívül fontos három pontot szerzett a Rusvay Gergely játékos-edző dirigálta alakulat, amely a Bátonyterenye otthonában aratott 1–0-s diadalt, igaz, Maruszki Bálint és társai így is maradtak a sereghajtó pozíciójában.  

Alaposan visszavágott a májusban elszenvedett 4–1-es vereségért a Berkenye, amely az előző szezon utolsó, 30. fordulójában csapott össze hasonló pályaválasztással a vetélytárssal. Jóllehet, ettől még nem lélegezhetnek fel Rusvay Gergely tanítványai, ám ettől még tény, amennyiben a bátonyterenyeiek otthon tartják a három pontot, a mérkőző felek között háromsikernyi differencia jött volna létre, ami már-már behozhatatlannak tűnő hátrányt jelent(h)e(t)ne – nem véletlen, hogy lemondott a vendéglátó edzője, Lászlók János a lefújást követően. Bármennyire is hihetetlen, közel tizenegy hónap (!) után nem kapott gólt egy bajnokin a Berkenye, amely legutóbb 2022. november 12-én a Szécsény VSE otthonában 0–1-es félidőt követően aratott 2–0-s győzelmet. Hogy egyről a kettőre jut-e egy héten belül a Rusvay-brigád, ma még talány, mindenesetre legközelebb, október 14-én, szombaton 15 órakor a szezonbeli harmadik vendégfellépésére készülő Héhalom ellenében van sansz a hasonló sikerre, ugyanis eddigi két idegenbeli meccse közül nemhogy egyszer sem nyert, szerzett gólig sem jutott a Halom, amely Érsekvadkerten 3–0-ra, míg Pásztón 2–0-ra kapott ki.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2218231491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása