PONYVALEGÉNY

Ismerős arc: Bábik Tiborral a pályán győzte le az újonc Páty a Törökbálintot

A 49 esztendősen is elnyűhetetlen labdarúgó ugyan csupán alig negyedórát töltött a füvön, ám ez a bajnoki mégis több volt neki, mint bármelyik meccs

2023. augusztus 21. - Horváth M. Attila

pa030144.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngPÁTY–TÖRÖKBÁLINT 3–1 | Az újonc házigazda megszerezte szezonbeli első győzelmét a Pest megyei II. osztály Déli csoport 2. fordulójában, amelynek színeiben a hajrában pályára lépett a rivális korábbi kiválósága. 

p5190014.JPGJóllehet, mindez így nem pontosan igaz, hiszen a mostani Törökbálint nem az akkori TTC, és nem csupán azért, mert a jelenlegiek közül a 2000-es évek második felétől egy kisebb megszakítással 2013-ig fekete-fehérben futballozó hosszú hajú karmester egyikükkel sem játszott együtt Bálinton. A szombati bajnoki kimenetelét meghatározta, hogy a Páty már alig három perc után vezetést szerzett, és a félidő közepén kettőre növelte előnyét. A néhány hónap híján 50 esztendős Bábik Tibor már 3–0-nál jutott lehetőséghez a 80. percben, a vendéglátó örömét pedig az sem ronthatta el, hogy a hajrában Erdei Róbert szabálytalan megmozdulása után a 11-esből betaláló látogatóé volt az utolsó szó.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4818198333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása