PONYVALEGÉNY

Megszerezte első gólját új csapatában az Ausztriába visszatérő Lanczkor Gábor

Nem maradt a Tahitótfalu kötelékében a 29 éves futballista

2023. július 29. - Horváth M. Attila

lanczkor_gabor.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngTAHITÓTFALU | Fél év után búcsút intett a Pest megyei III. osztály Északi csoportjában ezüstérmesként záró alakulatnak Lanczkor Gábor. A többek között Maglódon, Dabason, a BKV Előrénél és Szentendrén is megforduló támadó visszatért Ausztriába, mi több, július utolsó péntekén megszerezte első találatát a felkészülési mérkőzést vívó és azt könnyedén megnyerő új alakulatában.  

Nem először igazolt a határon túlra a 29 esztendős labdarúgó, igaz, idestova két és fél éve a Gerersdorfhoz írt alá a Budapest Honvédban is pallérozódó, a kispesti egyesülethez ezer szállal kötődő gólgép. Lanczkor Gábor idén nyáron az SV Promot Roitham keretéhez csatlakozott, amely július 28-án, péntek este a Pasching 16 gárdáját fogadta a csatárral a kezdőcsapatban. A házigazda bő félóra után már háromgólos előnyben volt, a nagy kedvvel futballozó Lanczkor Gábor a 35. percben alakította 3–0-ra az eredményt, és bár a vetélytárs a szünet előtt szépített, a folytatásban még kétszer megrázta magát a Roitham, így könnyed, 5–1-es diadalt aratott. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr318181465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása