PONYVALEGÉNY

Technikás futballal B.O.SZ.-szanthatja az ellenfeleket az egykori élvonalbeli labdarúgó

A Diósgyőr, a Paks, a Szolnoki MÁV és a Vác korábbi középpályása csatlakozott az Old boys I. osztály bajnokához

2023. július 24. - Horváth M. Attila

sipeki_istvan_foto_dvtkeu.jpegfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Rendkívül technikás, pazar megoldásokra képes korábbi NB I-es futballistát tudhat a soraiban már az őszi idényben az Old boys I. osztály legjobbja, az előző, 2022/2023-as bajnoki kiírást a 48 egységig jutó Nagytétényi Kohászt megelőzve 50 ponttal befutó B.O.SZ. FC.  

Látványos játékban már eddig sem szenvedett hiányt, aki rendszeresen látogatta a B.O.SZ FC old boys alakulatának mérkőzéseit, hiszen a csapatban olyan kipróbált kiválóságok jutottak már eddig is (fő)szerephez, mint az elnyűhetetlen Bábik Tibor, Horváth Péter, Lipcsei Péter vagy éppen Schwarcz Zoltán, és akkor még nem is szóltunk Pálvölgyi Páva Lászlóról, Halász Mínusz Ferencről, Hégner Zoltánról, Kis Csabáról, Horváth Attiláról, illetve Málnai Tiborról. Kihasználva az alkalmat, hogy negyvennégy évnél fiatalabb futballista nem szerepelhet egy alakulatban sem, a B.O.SZ. – alighanem az egykori váci, illetve szolnoki csapattársaknak köszönhetően – lecsapott a negyvenöthöz maholnap közelebb lévő Sipeki Istvánra. A kreatív középpályás sokak kedvence volt a kilencvenes-kétezres években, hiszen bárhol futballozott, hozzá tudott tenni az adott társulat szerepléséhez a Görögországban és Ausztriában is légióskodó sportember. Nincs kétségünk afelől, így lesz ez a B.O.SZ. esetében is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5318178299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása